G4Media.ro

PSD: După respingerea aderării la Schengen, răspunsul românilor trebuie să fie „cumpără…

Sursa foto: Facebook / Partidul Social Democrat

PSD: După respingerea aderării la Schengen, răspunsul românilor trebuie să fie „cumpără românește”

PSD îi îndeamnă pe români ca răspunsul la respingerea aderării la Schengen să fie „cumpără românește”.

„Și înainte de votul pentru admiterea României în Schengen, PSD a îndemnat românii SĂ CUMPERE ROMÂNEȘTE! Cu atât mai mult acum, după respingerea candidaturii țării noastre, răspunsul românilor trebuie să fie «CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE!» În acest fel, putem susține producția românească, firmele românești și locurile de muncă din România. Este cea mai bună lecție pe care o putem da celor care au refuzat dreptul României de a fi o țară pe deplin europeană!”, susține PSD într-o postare pe Facebook.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

39 comentarii

  1. Bravo P.S.D.

    • 🤮🤢

    • Poate PSD explica în ce constă a cumpăra „românește”? Cum este acest fel de a cumpăra și prin ce se deosebește de alte feluri de a cumpăra?

    • Si ce sa cumparam „made in Ro”, dragi pesedei salvatori ai natiei? Legume si fructe adunate de la agricultori in inexistentele centre de colectare? Carne de porc de la cei 20% din purcei lasati in viata, restul fiind sacrificati si arsi pentru că…gripa porcina? Hăinuţe fabricate prin Asia din materiale textile produse la noi? Hai sick tir.

  2. in loc sa rezolve problemele create tot de ei, o dau in razbunari de gradinita.
    cum am mai zis, la furat si la ascuns de lege nu-i intrece nimeni.
    la facut ceva pt tara asta mai greu spre deloc.
    dar pana la urma nu ei sunt vinovatii principali, ci aia de le dau votu…

    • Nici ăia. Natura.

  3. O singură vb bună de la ăștia. Sa cumpărăm produse finite din țară de la fermieri români, sau orice produs fabricat în România iar fermierii sa cumpere utilaje agricole tractoare românești imputuri etc doar din România.

  4. Nicidecum! „Cumpara cu cap” suna mai bine. Unde gasesc un polizor romanesc,combustibil de calitate sau pur si simplu o ciocolata de calitate? Cumparam (nu neaparat austriece) produse de calitate in primul rand.Vorba vine „sunt prea sarac incat sa-mi cumpar lucruri ieftine si proaste”. Diplomatia romaneasca sa nu se razbune pe neputinta si nepriceperea lor.

  5. Românii vor vota incompetenții PSDNL 55%, care vor da chix din nou, pentru că românii nu vor de fapt în Schengen, ci sinecuri și șpăgi.

  6. PSD, cancerul României. Vânzătorii de țară ne îndeamnă să cumpărăm produse românești. Patrioții lui pește, Ciolacu și gașca lui.

    • Foarte usor pot fi adaugati aici si AUR si PNL . Tradatorii de neam roman si maghiar UDMR .. se stia deja!

  7. Lol partidul Ciolacului care a petrecut 1 decembrie în Dubai ne îndeamnă să cumpărăm românește, ca să poată ei să fure românește mai bine.

  8. Să vină și BOR–ul cu anateme+ un borhot boicot patriotic.

  9. Cand produsele romanesti (nu toate) se vor ridica la nivelul unor produse din vestul europei atunci da,voi cumpara doar produse romanesti. Stiu metehna patronului roman (fara a generaliza) „sa ne imbogatim repede pe spinarea fraierilor”

  10. Ce atâta supărare, doar se știa rezultatul. Avem o clasa politica coruptă, un nivel de trai de kakat, o tara plina de proxeneți interlopi traficanți de țigări droguri de carne vie cerșetori etc noi vrem sa fim în rand cu ei ?! După Siria (unde este război) suntem a doua țară ca număr de imigranți, cu wc în fundul curții cu un mediu rural de lumea a3a, fără drumuri de piatra măcar fără utilități noi vrem sa stam la masa bogaților?!

  11. Hai să începem cu mașinile de serviciu ale parlamentarilor și guvernanților !!!! Plăcuțe suedeze cu gramadă!

  12. O P*LĂ cat casa politicului roman care a fost la inaltimea unei cârtițe! Adica eu sa caut o drujba fab in romanica (sub slogan chinezesc)cand pot alege cv de calitate marca Husqvarna? Vise taica vise. Ei au f*tut directia si eu sa ma razbun? Mama voastra de banditi…

  13. Ce și de unde să „cumperi românește” aiuriților ? Ce și cât se mai produce de către firmele cu capital autohton, tâmpiților ? Ce lanțuri de retail există în România cu capital autohton care să aibă capacitatea de a satisface cererea, neisprăviților ? După ce ați pus la pământ tot ce mai funcționa în România și ați dat pe nimic resursele naturale, după ce ați omorât capitalul autohton prin politică fiscală falimentară și „luptă anticorupție” de demolat capitalurile autohtone acum veniți cu lozinci patriotarde, care dacă ar fi urmate ar echivala cu condamnarea la moarte prin înfometare și distrugerea brumei de capital autohton rămasă în picioare ?

    • Păi au dat ei exemplu cum să „cumperi românește” un BMW, cum să „cumperi românește” un IPhone, cum să „cumperi românește” o teză de doctorat…

  14. Incep deja?…

  15. Șoșocii chiar nu inteleg ca nu putem înlocui nimic. Cucuieții din Deaj nu-s peste nicio localitate “mai puțin frumoasa” din Austria.

  16. Incepand de azi stau si verific eticheta cu eticheta sa vad daca p.r.o.dusele sunt cumva din Austria. Am lasat ceapa din Austria pe raft. Foarte multe produse sunt doar am.ba.late la noi.
    Domnul Ciolacu unde-si mai petrece vacantele, tot in Dubai? Sau in Austria la schi?

  17. Recuperați doar datoriile ale stat ale companiilor austriece și nu -i lăsați să-și exporte profitul neimpozitat

  18. Acest PSD care a distrus România bucată cu bucată pentru șpăgi și privilegii, care semănat ură și dezbinare, care ne-a trădat, vândut și împrumutat pe secole are tupeul să apeleze la sentimente patriotice.
    Este jenant și faptul că pretind că reprezintă poporul, iar acum și PNL și președintele României sunt una cu PSD.

  19. gata, s-au sters pe bot militienii de bmw-uri.

    • Nu-l subestima pe Bode! Tocmai acum mai cumpara vreo 200 de BMW-uri ca sa-si dovedeasca profesonalismul, competenta lui de ministru 3 intr-unu’! Are grija sa nu-l ofileasca pe ficus.

  20. PSD cumpara vacante in Dubai si Brazilia, platitorii de taxe ,sa cumpere produse RO. de tot rahatul. Nui frumos.

  21. Cumpără românește!!! Prin Dubai, Miami, Ibiza, Vegas….. Pe unde își duc traiu’ amărât, patrioții ăștia din USL….

  22. lasă lumea-n pace,fiecare vede n felul lui aceasta chestiune.Nu mai băgați zâzanie în oameni.Voi deocamdată sunteți cel mai mare pericol pt.natia românească.Nu produceți nimic,nu produceți creștere economica…Oamenii din acele firme pun o pâine pe masa .Voi doar arătați cu degetul și ii îndemnați la boicot.Lasati firmele austriece,ca probabil la venirea lor v ați bucurat la buzunare,dați legi sa mergem înainte…După vorbe și fapte duceți tara în epoca fanariota.

  23. După 30 de ani in care au distrus tot ce înseamnă producție românească, vin cu asa ceva. Asta nu mai este de mult ipocrizie, este ticăloșie și prostie dusa peste limita ridicolului

  24. Oare cima roșie nu înțelege că vina, cel puțin 90% , aparține celui mai corupt și avar partid ?
    Oare când românii vor trece în neființă acest partid comunist , rebotezat și mare susținător al politicii grivcoviene a varanului voiculescu ?
    Daca partenerii simt că au de-a face cu niște scursuri politice ,de ce nu ar trata întreagă Românie la fel . Pentru ei , ca și pentru o mica parte dintre români când spui PSD, PNL, UDMR spui Raul suprem ce a guvernat această biata țară de la căderea ceausestilor .
    Daca ar fi simțit că au de-a face cu oameni politici serioși , solizi ideologic și intransigenți , cloaca austriacă nu și-ar fi mai permis acest mizerabil derapaj . Dar oare noi , cei care atâta amar de vreme i-am tolerat pe acești farisei , votandu-i permanent nu avem nici o vină?

  25. daca bombonel nastase sapte case si mafia pesede 💩🤢😡🤬nu le dadea austriecilor petromu si exploatarea zacamintelo puteam cumpara romaneste…‼️‼️‼️‼️‼️‼️

  26. Cumpărați românește marfă din import. Ce mai produc românii după ce ați distrus totul? Unde sunt investițiile pe banii luați pe așa-zisele privatizări? I-ați păpat voi?

  27. … in Dubai ! 😂😂😂😂😂😂

  28. Ciolacu, Georgica Simion si Sosoaca! Ce conteaza ca Romania va fi din nou la mana Austriei pt aderare? Nu bat pana acolo. Oricum, nu pierd nici Ciolacu, nici Simion si nici Sosoaca.

  29. Mai mult decât Austria isi bat joc de români propriii lor conducatori ,alesi vezi doamne sa conduca spre binele natiei.Mult mai grave sunt problemele economice, de energie,de saracie,de coruptie si hotie pe fata.Asa ca dragi români sa aveti pretentii si sa taxati toata clasa politica de dupa 1989,ca doar si-au batut joc de România.Lasati Austria in pace ca noi le-am dat,adica guvernantii nostri post decembristi, tot ce le-am dat,nu si-au luat singuri.Hai,români,aveti CU ADEVARAT coloana vertebrala,treziti-va si vedeti-va defectele,si pe ale voastre,ca nu sunteti usa de biserica, si pe ale conducatorilor vostri tradatori care sunt FIII VOSTRI PREAIUBITI !

  30. Raspunsul romanilor ar trebui sa fie respingerea acestui partid de praduitori.

  31. Nu mai bun raspuns ar fi: „Sa v-o tragem mioritic „

  32. E interesantă harta țarii folosită in sloganul jefuitorilor de țară de la PSD.
    Județe mai puține, șpăgi mai mari.