G4Media.ro

Șeful delegației PSD din Parlamentul European, Dan Nica: Echipa lui Cioloș pune…

Sursa Foto: Facebook/ Ramona Strugariu

Șeful delegației PSD din Parlamentul European, Dan Nica: Echipa lui Cioloș pune piedici României la Bruxelles

Dan Nica, liderul Delegației PSD din Parlamentul European, o acuză pe Ramona Strugariu și pe colegii ei eurodeputați ai partidului condus de Dacian Cioloș că „acționează cu premeditare și consecvență împotriva intereselor esențiale ale României și ale românilor”, se arată într-un comunicat PSD.

„Am reușit, împreună cu Victor Negrescu, să obținem sprijinul Grupului S&D și al altor familii politice din Parlamentul European pentru a avea condiții de acordare a fondurilor UE adaptate contextului războiului din imediata noastră vecinătate, crizei energetice și riscului crizei alimentare globale.

Asta e vestea bună pentru români: datorită amendamentului nostru la Regulamentul RepowerEU, aceste fonduri pot ajunge mai repede, acolo unde e mai multă nevoie de ele. Flexibilizarea și adecvarea la realitatea atât de presantă nu înseamnă câtuși de puțin evitarea reformelor – cum susține, fără temei, Ramona Strugariu. Aici e vestea rea pentru ea și colegii ei de partid: încercarea lor de a capitaliza electoral, cu orice preț, chiar și acela al sabotării propriei țări, nu mai ține nici la Bruxelles, nici la București”, a declarat Dan Nica.

Potrivit comunicatului, liderul europarlamentarilor PSD subliniază că toți reprezentanții României ar trebui să susțină, la votul din plen, programat peste două săptămâni, modificarea regulamentului UE ce va permite accesarea rapidă și eficientă a fondurilor europene de către statele membre afectate de consecințele războiului și de criza prețurilor la energie.

„A vota împotriva acestui amendament – așa cum au făcut, în comisia de specialitate, membrii Renew, instigați de europarlamentarii Reper – înseamnă a-i condamna pe români la dificultăți majore, în perioada imediat următoare, care se anunță extrem de complicată”, a punctat Dan Nica.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

  1. Greață!

    • NOUA „justitie” A VARANILOR L-AU FACUT SI TOVARASUL LOR nica SCAPAT?

      PARCA-L CAUTAU INTR-UN TIMP…

    • Știm din cele mai vechi timpuri că hoți strigă hoții!
      Culmea e că grupul infracțional organizat numit PSD nu se poate abține de la acest obicei strămoșeșc, nici macar acum când avem nevoie și de ei (de hoți) să intrăm în Schengen.

  2. Ce ai facut Ciolosica, esti pe grataŕ la PeZeDeu? Tatucul Ciolanis te-a lasat din anturaj si incasezi?
    Ciolos marturiseste ce a fost cu MANGLEALA aia de guvern in 2016?
    Pana nu spui adevarul sper sa nu te voteze nimeni….

  3. Băi comuniștilor de ultimă speță, pentru traiul de zi cu zi al românului de rand sunt mai importante reformele decât miliardele alea pe care vreți voi să le băgați în buzunar baronilor psd.
    Coșmarul cel mai mare a psd il constituie reforma.

  4. Eu cred ca Ioahanis si USL2 au pus bete in roate

  5. si-a gasit cine sa vorbeasca despre fonduri. PSD a pierdut o gramada de miliarda pt ca nu au vrut sa le acceseza. Acum vor fonduri. Vezi sanu ti-o iei dela fratii tai PSD-isti, ca ei doar nu au preluat puterea ca sa munceasca

  6. Nica, un hot pesedist, an#al#fa#bet!

  7. Observ pe acest site în ultima perioada doar simpatizanți USR, indiferent de argumente /dovezi…de vina tot psd/ mafia PNL, etc…

    Nu e nicio diferența între cei care sustin/susțineau PSD și Dragnea și cei care găsesc justificări acum pt incompetenta celor de la USR Plus….aceeași spalatura pe creier

    • Cred ca vrei sa spui ceva insa ai incurcat borcanele. In primul rand in articol nu este vorba despre USR ci despre REPER. In al doilea rand nu inteleg de unde reiese incompetenta despre care vorbesti.

  8. Corect.
    Toata lumea e de vina, in frunte cu USR, pentru tot ce nu reusesc incompetentii din guvern.

  9. Dan Nica, zis Dan Microsoft.

  10. Rapida si eficienta va fi doar jefuirea banilor europeni de catre mafia PSD-PNL-UDMR, sub conducerea lui Iohannis-BMW, iar reformele vor fi ingropate.
    Asta fac hotii astia de 32 de ani si nimic nu arata ca si-au schimbat obiceiurile.

  11. Daca-i asa- „Flexibilizarea și adecvarea la realitatea atât de presantă nu înseamnă câtuși de puțin evitarea reformelor – cum susține FARA TEMEI, Ramona Strugariu” , sa iesim in strada pentru construirea celor 8 spitale regionale cand Ciolacu va mai spune ca NU se pot face!
    Hoti ordinari !