G4Media.ro

Un autoturism şi o autocisternă cu kerosen au făcut accident în Vama…

sursa foto: ISU Vaslui

Un autoturism şi o autocisternă cu kerosen au făcut accident în Vama Albița

Un autoturism şi o autocisternă au fost implicate, joi, într-un accident rutier, în Vama Albiţa, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

La faţa locului a intervenit Secţia de pompieri Huşi cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor şi acordarea primului ajutor.

„În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autocisternă încărcată cu kerosen. La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite avariate cele două autovehicule, conducătorii auto şi pasagerii fiind autoevacuaţi. Victimele au fost evaluate şi au primit primul ajutor, doar una dintre acestea necesitând transportul într-o unitate medicală. Victima, o femeie în vârstă de 48 ani, a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Huşi, aceasta fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice şi au curăţat carosabilul”, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează