G4Media.ro

444 de amenzi în valoare de peste 264.000 de lei, date de…

444 de amenzi în valoare de peste 264.000 de lei, date de Jandarmerie în urma protestelor de miercuri

Jandarmeria Română anunţă că, în urma protestelor desfăşurate miercuri în 44 de localităţi, au fost date 444 de sacţiuni contravenţionale, în valoare de peste 264.000 de lei, transmite News.ro.

„Jandarmeria Română a asigurat măsurile de ordine şi siguranţă a participanţilor la protestele care au avut loc ieri (miercuri – n.r.), în 44 de localităţi. Permanent, pe timpul desfăşurării acestor manifestaţii, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoştinţa participanţilor prevederile legale în vigoare, precum şi consecinţele legale ale nerespectării acestora”, a transmis, joi, Jandarmeria Română.

Până în prezent, au fost aplicate organizatorilor şi participanţilor 444 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 264.250 de lei, în principal, pentru nedeclararea manifestaţiilor, desfăşurarea acestora în intervalul de timp în care normele legale prevăd restricţionarea circulaţiei şi permit deplasarea în afara locuinţei pentru motive strict reglementate, precum şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară.

În 10 dintre cele 44 de localităţi în care au avut loc manifestaţii publice s-a depăşit numărul maxim de participanţi prevăzut de lege, respectiv 100 de persoane.

„Dreptul la liberă exprimare este garantat de Constituţia României şi Jandarmeria Română va asigura măsurile de ordine, astfel încât toate protestele să se desfăşoare în deplină siguranţă şi va interveni ferm pentru a opri toate manifestările care tulbură ordinea publică. În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea şi sancţionarea tuturor persoanelor care au încălcat legea”, au arătat reprezentanţii Jandarmeriei.

sursa foto: Inquam Photos / Lavinia Cioaca

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Asa era si in URSS , in vremea lui Stalin , si la fel era in Germania nazista a lui Hitler .
  In colonia Romanica in care Gaulei_erul klauSS este stapan suprem , la fel procedeaza fortele de ordine .

 2. Milițienilor ăstora le-au mai rămas în dotare doar carnetele pentru amenzi. Ei sunt viteji doar cu femeile și copii, cu interlopii se poartă cu mănuși.
  Pulanele si gazele rămase din 10 August, or fi iesit din garantie.
  Noi am văzut in piață doar bețivi, prostituate, și hoți.
  Acestor categorii de „protestatari” a căror activități se desfășoară de obicei noaptea, e normal să nu le convina restrictiile de circulație de la ora 22.
  P.S. Uitasem să includ in categoria de mai sus și pe legionarii „haurari” !

 3. Are Putin bani.Plateste Putin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.