G4Media.ro

159 de persoane s-au vaccinat anti-COVID în primele patru ore de când…

159 de persoane s-au vaccinat anti-COVID în primele patru ore de când a început vaccinarea în Biserica Neagră din Brașov

159 de persoane s-au vaccinat anti-COVID în primele patru ore de când a început vaccinarea în Biserica Neagră din Brașov, anunță USR PLUS.

„159 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în primele patru ore de la deschiderea porților bisericii gotice, în acorduri de orgă, în cadrul evenimentului «Liber la biserică». Imunizările anti-COVID în Biserica Neagră continuă până diseară, la ora 19.00”, precizeaă USR PLUS, într-o postare pe Facebook.

„Mesajul «Liber la biserică» este binevenit și potrivit acestei zilei – a doua zi de Rusalii. Vreau să le mulțumesc gazdelor noastre de astăzi, Biserica Neagră și domnul prim-preot, pentru deschiderea arătată și cred că mesajul de speranță și de credință se potrivește foarte bine momentului. Brașovul a stat de la început în topul orașelor în ceea ce privește imunizarea și mă bucur să văd că evenimentele de vaccinare stârnesc foarte mult interes și vin oamenii, chiar dacă locuiesc în zona unui centru existent”, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului și unul dintre inițiatorii maratonului de vaccinare din Brașov, potrivit sursei citate.

Până în prezent, 2.888 de persoane s-au vaccinat în cadrul maratonului „Liber la vaccinare, liber la viață”.

Sursa foto: Facebook USR

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Tot e bine. 150 este mai mare decat 0.

  2. Rușine waxerilor din Brașov. RUȘINE. Rușine lui Boghiu Văcsuita și lui Alienatul „I.T”-ist.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.