G4Media.ro

Zelenski le cere ucrainenilor din Crimeea să nu se apropie de obiectele…

Sursa foto: Captură video - Twitter

Zelenski le cere ucrainenilor din Crimeea să nu se apropie de obiectele militare ale armatei ruse: Facem totul pentru a forma o arhitectură de securitate militară, politică şi juridică pentru Ucraina

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis că face totul pentru a forma o arhitectură de securitate militară, politică şi juridică pentru Ucraina, care va funcţiona pe termen lung, garantând pacea poporului ucrainean şi a cerut populaţiei să nu se apropie de obiectele militare ale armatei ruse. El a anunţat că armata rusă a continuat bombardamentele absolut absurde şi brutale asupra oraşelor din regiunile Zaporizhzhia şi Dnipropetrovsk – Orikhiv, Nikopol şi că există răniţi şi victime, transmite News.ro.

”Facem totul pentru a forma o arhitectură de securitate militară, politică şi juridică pentru Ucraina, care va fi reală, eficientă şi va funcţiona pe termen lung, garantând pacea poporului nostru”, a transmis preşedintele ucrainean în mesajul adresat poporului.

El arată că armata rusă a continuat bombardamentele absolut absurde şi brutale asupra oraşelor din regiunile Zaporojie şi Dnipropetrovsk – Orikhiv, Nikopol.

”Din păcate, există răniţi, din păcate, există victime. Continuă bombardamentele asupra Harkovului şi a zonelor de frontieră. Dar toate acestea nu le vor da nimic ocupanţilor şi nu vor frânge rezistenţa noastră”, spune liderul ucrainean.

”Pentru ca sprijinul Ucrainei în lume să nu scadă şi pentru ca statul nostru să se îndrepte spre victorie, nu trebuie să scadă nici propria noastră activitate – activitatea absolut tuturor celor care, într-un fel sau altul, s-au ridicat pentru apărarea statului nostru. Faceţi totul, aşa cum aţi făcut şi până acum, pentru Ucraina. Şi chiar mai mult, deoarece conducerea Rusiei se aşteaptă ca ucrainenii, europenii şi întreaga lume să se plictisească de acest război. Trebuie să facem totul pentru ca nu noi sau prietenii şi partenerii noştri să obosim, ci inamicul nostru. Pentru ca noi să expulzăm ocupanţii din Ucraina, în fiecare zi trebuie să facem din ce în ce mai dificil pentru Rusia să poarte un război – aceasta este sarcina noastră militar-politică numărul unu”, mai spune preşedintele Ucrainei.

Zelenski spune că a vorbit cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

”L-am informat despre situaţia din jurul centralei nucleare din Zaporizhzhia şi despre provocările regulate ale Rusiei. I-am mulţumit pentru marele sprijin. (..) Am discutat despre o nouă asistenţă de securitate şi macrofinanciară pentru statul nostru”, declară el.

Zelenski afirmă că În fiecare zi şi în fiecare noapte apar noi rapoarte de explozii pe teritoriul ocupat temporar de ocupanţi.

”Le cer acum tuturor oamenilor noştri din Crimeea, din alte regiuni din sudul ţării, din zonele ocupate din Donbas, din regiunea Harkov să fie foarte atenţi. Vă rugăm să nu vă apropiaţi de obiectele militare ale armatei ruse şi de toate acele locuri unde îşi depozitează muniţia şi echipamentele, unde îşi ţin cartierele generale”, arată Zelenski în mesaj.

Volodimir Zelenski precizează: ”Cu cât mai puţine oportunităţi au ocupanţii de a face rău şi de a ucide ucraineni, cu atât mai repede vom putea pune capăt acestui război prin eliberarea pământului nostru. Iar coada din aceste zile pentru a părăsi Crimeea pentru Rusia peste pod dovedeşte că majoritatea absolută a cetăţenilor statului terorist înţeleg deja sau cel puţin simt că Crimeea nu este un loc pentru ei”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Dar cum ai ajuns la concluzia asta?
  Ce face Ucraina este strict manual…slabeste rezilienta armatei invadatoare sabotand/distrugand centre de comanda,mijloace de aprovizionare si depozite de munitie in vederea unui posibil contraatac.Nu bombardeaza orase intregi,nu distruge obiective civile.
  Cum adica ajuta la rusificare?crezi ca daca ii roaga frumos sa le elibereze teritoriul rusi o sa o faca?

 2. @Inca unu: nu-l lua în seamă pe bugetar, e doar un postac rusofil.

 3. Foart bun si corect politic pozitiv mesajul dlui Zelenski asa cum est si solicitare lui Walws laturi e cea de amum 2200 ani a lui Cato cel Batran cu al sau indemn permanent din senatul Roman cu Caragina trebuie distrusa! iar Walesa ne si spune cum se face asta azi far sange, dup 2200 ani !
  Maron desgur ca este unul din cei mai intlignti (si o dovedes studiil sale pe bune, talentul deosebit careine potrivita varsta lui care abia acum devine mai potrivita si ii permite in continuae sa ofre Frantei ce este mai bine pentru ea.ia permis
  Cine nu intelege astea este …?

 4. Soper sa apara si el anterior postat de mine cat se poate de corectchir si politic pentru cine nu este mancurt ca sa spun doar atat!…

  • Uitati-va puțin pe YouTube, pe imaginile live din Ucraina și apoi stați și plângetii pe net… Aia in c*r îi doare că e război la ei in tara, cine știe ce zone limitrofe sunt atacate, iar voi va kk.ti pe voi atât … Vedeti-va de oalele voastre că nu e problema de război, cât o face media.

 5. Multumesc, a aput asa ca anulez urmatorul comentariu

 6. Gicule, Hersonul pare condamnat, podurile spre el distruse, munitia imputinata de sabotaje si atacuri. Ce crezi ca vor pati cei care au colaborat cu rusii, atunci cand Ucraina isi va recupera acel teritoriu? Si asta va fi si un avertisment pentru cei care se pro s tituaza in fata invadatorilor, sau vor sa profite de pe urma invaziei.

 7. ucraina e o regiune compusă din teritorii furate vecinilor (si României)!,Ei sunt tot ruși, dar convinsi de occident ca nu.Este construită din bani furati, asa ca nu poate sa dureze prea mult.A venit timpul distrugerii. Anglo-saxonii și-au îndeplinit visul, sa se bată rușii intre ei!Eu ce sa zic, demolare ușoară!

 8. Doamna, pareti afectata… de ceva. Nu va acuz ca ati fi trol rus. Minime cerinte de gandire rationala si contact cu realitatea au si rusii cand recruteaza.

 9. N-oi fi troll dar nici in troala ta nu esti. Ar trebui sa acceptam orice si oricui doar pentru a merge la un wc incalzit? Daca omenirea ar fi gandit ca tine, te asigur ca inca mai haladuiam prin pesteri si vanam cu piatra, pentru a manca.

 10. Texte de troll. Minti la absolut fiecare propozitie. Vrei trupe
  Nato ca apoi sa tipi ca e ww3. Tactica de rusnac batut in cap. Mars pe front

 11. Ba exact troll esti. Mars in rusia ca tot tipai ca ce curat e la moscova. Doar sa nu bei ceai 😂😂😂

 12. Bugetarul are dreptate. Va fi plin de rusi. În cimitire.