G4Media.ro

Zelenski anunță că duminică va da ”veşti importante pentru ţară” / ”Lucrăm…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Zelenski anunță că duminică va da ”veşti importante pentru ţară” / ”Lucrăm pentru a ne asigura că săptămânile următoare vor adăuga forţă Ucrainei”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, vineri, că într-o ţară ca Rusia, în care “busola morală a oamenilor şi a societăţii este distrusă”, răul prevalează, ceea ce nu se va întâmpla niciodată în Ucraina, anunță News.ro.

El a precizat că urmează “veşti importante pentru Ucraina”.

“Mâine vor fi veşti importante pentru Ucraina – pentru războinicii noştri, pentru întregul nostru stat. Lucrăm pentru a ne asigura că săptămânile următoare vor adăuga forţă Ucrainei – forţă internă – şi cooperarea necesară cu lumea. Pentru ca lumea să ne audă, să ne înţeleagă şi să ne sprijine. Le mulţumesc tuturor celor care ne ajută! Glorie tuturor celor care luptă şi muncesc pentru binele Ucrainei şi al poporului său!”, a mai spus el.

Liderul de la Kiev a vorbit şi despre importanţa educaţiei, în contextul în care vine Ziua Profesorului.

“Este foarte simbolic faptul că astăzi m-am întâlnit cu profesorii noştri ucraineni – cei de care, de fapt, depinde păstrarea memoriei istorice şi o mare parte din umanitate. Duminica aceasta, Ucraina va sărbători Ziua Profesorului – ziua educatorilor. Astăzi, am mulţumit tuturor profesorilor, educatorilor, instructorilor şi mentorilor ucraineni. Tuturor celor care îşi asumă una dintre cele mai onorabile misiuni în viaţă – educarea copiilor în ceea ce este necesar pentru a naviga în destinul lor şi pentru a rezista în călătoria lor în viaţă. Însă educaţia este întotdeauna mai mult decât dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi şi stăpânirea unei profesii. Este vorba despre caracter şi despre puterea acestuia. Este despre claritatea de a distinge între bine şi rău, care apare atunci când studiezi cultura umană. Educaţia pregăteşte şi calibrează busola morală a unei persoane astfel încât să funcţioneze, iar prin aceasta, munca şi viaţa unei persoane îmbogăţesc umanitatea. Acest lucru este foarte important”, a menţionat el.

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...