G4Media.ro

Zeci de copii, aduși cu autobuzul la un eveniment media al primarului-candidat…

Eveniment Daniel Tudorache – Gradinita de Vacanta Nazarcea Grup – Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Zeci de copii, aduși cu autobuzul la un eveniment media al primarului-candidat al Sectorului 1, Dan Tudorache. A fost marcată “apropierea închiderii” unui program pentru preșcolari al primăriei

Aproape 30 de copii au fost aduși cu autobuzul, miercuri, să ia parte la un eveniment al primarului-candidat al Sectorului 1, Dan Tudorache, eveniment care a lăsat puține urme mediatice deși, după cum a spus pentru EduPedu.ro o persoană prezentă acolo, au venit să filmeze aproape toate televiziunile de știri. Nu a fost vreo lansare de serviciu al primăriei, ci o acțiune menită să marcheze “apropierea închiderii” unui program de tip “grădiniță de vară”.

 • Dan Tudorache este primarul PSD al Sectorului 1 și candidatul partidului pentru un nou mandat în a această funcție.

Acesta a organizat un eveniment, miercuri dimineață, pentru a marca “sfârșitul programului Grădinița de vacanță din anul 2020“. Dar programul, început pe 1 iulie, nu s-a sfârșit, ci se va încheia, oficial, abia pe 30 august. A fost marcată, astfel, de fapt, apropierea sfârșitului de program.

 • Potrivit Primăriei, este vorba despre o serie de activități oferite între 1 iulie-30 august de Nazarcea Grup, descris drept “prima întreprindere socială din România”, pentru cele câteva grădinițe din sector care s-au redeschis, peste vară, pentru preșcolari. Acolo, copiii au putut face diverse activități de tip roata olarului, pictură pe lut sau panificație.

Aceleași tipuri de activități au fost exersate și în evenimentul de miercuri, pentru presa chemată să îl vadă pe primarul-candidat în acțiune. Potrivit relatării unei persoane prezente la eveniment, între 25 și 30 de copii de la Grădinița 206 au fost aduși cu autocarul la sediul respectiv, unde au trimis echipe și televiziunile de știri, cu excepția Digi24.

Cât de mare a fost interesul real al acestor posturi pentru acțiunea primarului-candidat? Până la sfârșitul zilei, evenimentul a lăsat urme minime în online. Pe Internet, nicio relatare de la vreunul dintre posturile de știri, în pofida interesului afișat prin participarea la acțiunea primarului Tudorache.

CItește articolul complet pe EduPedu.ro

Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Acest incompetent in afara sa dea banii cetatenilor la Catedrala Neamului Prost nu a facut decat sa isi ingrijeasca florile crescute la umbra lui!

 2. Se creste nouă generație de pomanagii. Părinții lor fiind niste pomanagii de rasa vor asta și pentru copiii lor așa că procedează că atare.

  • Pomanagie e ma-ta. Ce face “primarele” este serviciu social, chiar asta e rolul lui principal. Asta cu copiii e parfum, tot in perioada asta s-au organizat in sector plimbari pe la manastiri cu pensionari cu autocarele pe modelul Voluntari :)) pana acum nimeni de pe strada n-a luat si covid de la plimbarile astea gratis, dar nu e timpul pierdut :))) ar ri pacat sa ne paraseasca chiar inainte sa voteze!

  • pomana ingrasa ? de aia esti cit un balon ?

 3. Pff, ce articol scris la sediul de campanie al unei franțuzoaice…

 4. Au fost deschise grădinițele, autoritățile locale și-au făcut treaba!

 5. Au ieșit în aer liber și copiii ăștia, că destul au stat închiși în starea de urgență. E bine că au activități!

 6. Eu sunt bucuroas că a fost deschisă Grădinița de vară în sectorul nostru, că putea fi ca în altele și nu aveam cu cine lăsa copilul.

 7. Eu sunt bucuroasă că a fost deschisă Grădinița de vară în sectorul nostru, că putea fi ca în altele și nu aveam cu cine lăsa copilul.