G4Media.ro

Zece cabinete medicale deschise în mănăstiri din județul Galați

Zece cabinete medicale deschise în mănăstiri din județul Galați

Arhiepiscopia Dunării de Jos va înfiinţa şi dota cu cele necesare desfăşurării actului medical zece cabinete medicale în cadrul unor mănăstiri din Galați, potrivit unui anunț citat de Agerpres. Proiectul este facilitat de faptul că mai mulți călugări au studii medicale de specialitate și va fi deschis atât călugărilor, cât și enoriașilor, potrivit comunicatului.

Proiectul va fi sprijinit de o companie farmaceutică și de Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi, care vor ajuta la dotarea celor zece cabinete medicale cu mobilier, instrumentar şi aparatură medicală, precum şi cu medicamente.

În cadrul Mănăstirii „Sf. Vasile cel Mare” din Galaţi a avut loc prima acţiune de pregătire şi utilare a spaţiilor destinate activităţii medicale mănăstireşti. După ce mobilierul şi celelalte componente medicale au fost transportate la sediul mănăstirii, acestea au fost amplasate în spaţiul special amenajat şi pregătite potrivit destinaţiei lor. (Foto: Arhiepiscopia Dunării de Jos)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. La lipsă de medicamente ajută și autosugestia

  2. De la „Zece cabinete medicale deschise în mănăstiri din județul Galați” la „Arhiepiscopia Dunării de Jos va înfiinţa … zece cabinete medicale în cadrul unor mănăstiri din Galați” este o cale care, in Romania, poate va fi strabatuta in luni bune sau chiar ani. Vor avea nevoie de gasirea spatiilor, de amenajarea lor, de aprobari, de avize, de personal, de fonduri pentru a le face functionale, etc. Este o veche vorba romaneasca: „daca toate mustele ar face miere…”. Sunt tare curios daca autorul acestei asa-zise stiri va urmari subiectul si ne va informa, sa zicem, peste 3 luni care este situatia acestor zece cabinete medicale la acel moment.

    • Dacă biserica își propune să facă aceste cabinete medicale sunt sigur că se vor realiza, deoarece toate proiectele Bisericii s-au realizat, inclusiv mult hulita Catedrală a Neamului. Când vrea, se dă peste cap și face. Ceva îmi spune că dacă Biserica ar avea ca proiect construirea de autostrăzi, acestea s-ar construi cu mult mai repede și bine decât o face statul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.