G4Media.ro

Wall Street Journal: SUA au pregătit sancțiuni pentru apropiații lui Viktor Orban

Viktor Orban Sursa foto: Facebook

Wall Street Journal: SUA au pregătit sancțiuni pentru apropiații lui Viktor Orban

Statele Unite sunt gata să impună sancțiuni împotriva unor apropiați ai premierului Ungariei, Viktor Orban, scrie publicația Wall Street Journal.

Potrivit sursei citate, decizia Washingtonului vine pe fondul îngrijorărilor că Budapesta prezintă tot mai multe vulnerabilități pentru interesele occidentale.

Pentru moment, partea americană se rezumă la atât, în speranța că premierul Orban va fi în cele din urmă convins să rămână un apropiat al Vestului și să respecte angajamentele de securitate pe care țara sa și le-a asumat.

Informația vine la două zile după ce Viktor Orban a fost primit la Casa Albă de președintele Donald Trump.

După o întâlnire scurtă între patru ochi, cei doi demnitari au susținut o conferință de presă comună. La debutul conferinței de presă, președintele SUA a specificat faptul că Viktor Orban, asemenea lui, este o personalitate controversată, dar acest lucru este în ordine, premierul Ungariei făcând o treabă bună, a păstrat securitatea țări sale.

Trump a arătat că s-a cunoscut mai bine cu Viktor Orban, au discutat despre subiecte legate de NATO și vor discutat și despre comerț și afaceri. (detalii AICI)

Sursa foto: Facebook

 

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter