G4Media.ro

Voluntarii străini care vin să lupte în Ucraina vor primi la cerere…

Sursa foto: Twitter / Defence of Ukraine

Voluntarii străini care vin să lupte în Ucraina vor primi la cerere cetăţenia ucraineană

Voluntarii străini care vin să lupte în Ucraina vor putea dobândi cetăţenia ucraineană dacă doresc, a declarat prim-adjunctul ministrului de interne Yevhen Yenin, potrivit canalului de Twitter The Kyiv Independent.

Voluntarii străini vor putea obţine cetăţenia ucraineană dacă doresc, a declarat prim-adjunctul ministrului de interne Yevhen Yenin.

Douăzeci de mii de voluntari străini s-au alăturat forţelor ucrainene pentru a lupta împotriva Rusiei începând cu 6 martie mai spune sursa citată.

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, declara, duminică seară, că peste 20.000 de oameni din 52 de ţări s-au oferit deja să lupte în Ucraina, unde vor servi într-o Legiune internaţională nou creată, potrivit Associated Press.

De asemenea, Kuleba i-a îndemnat pe ucrainenii care locuiesc în alte ţări să înceapă o campanie pentru a promova aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană.

sursa: News.ro, Sursa foto: Twitter / Defence of Ukraine

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

 1. Cum e …..2000 euro de barbat ca sa treca in romania pe la siret ….cer vamesii ucrainieni … si primiti voluntari din alte state…interesant

  • Fătălăii care trec granița oricum nu sunt de niciun folos. Sigur că trebuie aduşi unii care au c0aie.

  • Pe toata planeta sunt oameni care o sa profite de pe urma disperarii altora, asta nu inseamna ca retul lumii o sa se opreasca din a face lucruri bune. Modul dvs de gandire stimate domn/doamna, este gresit.

  • Probabil si in rusia tot atât e șpagă ca sa nu faci armata.

  • Naria,
   Corect răspunsul !

  • Judecată primitivă de primate.Au furat,dar au si făcut….Să ieșim din mocirla sovietică dar rămânem totuși până la brâu că i călduță…

 2. Probabil si in rusia tot atât e șpagă ca sa nu faci armata.