G4Media.ro

Volodimir Zelenski: Suntem lăsați singuri să ne apărăm. Nu văd cine este…

Sursa foto: European Council

Volodimir Zelenski: Suntem lăsați singuri să ne apărăm. Nu văd cine este gata să lupte cu noi/ Tuturor le este frică când îi întreb dacă Ucraina va fi în NATO/ Eu sunt ținta numărul 1, familia mea ținta 2

Într-un mesaj video postat pe contul său de Facebook joi seară, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a a spus că altor state le este „frică” să sprijine aderarea Ucrainei la NATO și că ”au fost lăsați singuri”, transmite CNN.

Părând sumbru și obosit, Zelenski a continuat:

 • „Cine este gata să garanteze aderarea Ucrainei la NATO? Sincer, tuturor le este frică. I-am întrebat pe toți partenerii statului dacă sunt alături de noi. Sunt alături de noi, dar nu sunt pregătiți să ne ia într-o alianță cu ei (…) Oricâte conversații am avut cu lideri străini, am auzit doar câteva lucruri. Primul este că suntem susținuți. Sunt recunoscător fiecărui stat care ne ajută în mod concret, nu doar în cuvinte. Dar există un al doilea – suntem lăsați singuri să ne apărăm statul. Cine este gata să lupte cu noi? Sincer, nu văd”, a spus Zelensky.

„Astăzi i-am întrebat pe cei 27 de lideri ai Europei dacă Ucraina va fi în NATO, am întrebat direct. Toată lumea se teme, nu răspunde. Și nu ne este frică, nu ne este frică de nimic”, a spus Zelenski.

Zelenski a mai transmis că a fost transformat de ruși în ”ținta numărul 1” și că se află în sediul Guvernului:

 • „Potrivit informaţiilor noastre, inamicul m-a transformat în ţinta numărul unu, iar pe cei din familia mea în ţinta numărul doi. Vor să distrugă politic Ucraina distrugându-l pe şeful statului. Avem informaţii că grupuri de sabotaj inamice au intrat în Kiev”, a declarat el, adăugând că se află la sediul Guvernului, alături de alţii.

Sursa foto: European Council

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Cea mai prudenta cale ar fi sa cedeze…. nu se justifica atatea morti de nici o parte…deci cel mai rezonabil sa cedeze

 2. Sunt anumite țări ticăloase în UE, care-și văd numai interesul. De parcă n-ar fi mai bine pentru economie ca Rusia să dispară și să nu mai creeze probleme.

 3. Domnule Zelensky, nu știți unde sa căutați ajutor!!!…. Aici pe forum puteți găsi și patrioti ucrainieni dar și strategi militari care știu cum să lupte cu mojicii…. Zelensky spune ca romanii au ocupat nordul Bucovinei, Putin spune ca Ukraina are teritorii românești….. Luați cartea de istorie pentru a afla cine are dreptate.

  • Numa la asta va sta capul imperialistilor. Si ii mai clamati pe SUA de imperialism. De parca in sec 21 mai conteaza unde is regiunile istorice ale unei tari. In momentul in care intra in UE si daca (eu sper) intr-o buna zi s-ar federaliza UE, n-am mai fi „separati”. Si toate astea se pot face prin diplomatie, fara razboi, fara violenta si fara cadavre.

  • Si la toti politicienii locali le-ati facut dosare penale ca au si cetatenia romana, nu ati dorit recunoasterea limbii romane, ati inchis scoli cu predare in limba romana….asa ca actorasule rolul din filmul tau s-a terminat.

  • Mai contează granițele cand mame cu copii mici plâng in vămi? LASATI POLEMICA si treceti un pic în pielea lor.

 4. Ce-i drept are dreptate. Americanii au sarit prompt in ajutorul Kuweitului, in pedepsirea Serbiei si aiurea acum o forta imensa cum este NATO sta si se uita cum putin macelareste o tara vecina. Vesticii nu vor sa iasa din zona lor de confort. Stau si ma intreb daca garantiile de securitate Nato pt Romania au vreo valoare sau daca ne-ar lasa la mila rusilor cu sanctiuni pe ici pe colo…. Rusii trebuie izolati total, economic, politic indiferent ca o vreme va suferi si economia europeana. Americanii isi permit luxul sa stea deoparte. Ba chiar razboiul in Europa le-a adus pe tava statutul demare putere. Probabil si acum oi avantajeaza…

 5. Porcul asta a susținut ca romanii au invadat Bucovina care este pământ ucrainian. Nu merita susținerea poporului roman.

  • Ba , citește bine carti de Istorie și vei vedea cine a invadat de fapt teritoriul Ucrainei, as vrea sa vad daca intra rusii in Romania ce o sa zici, astia ca tine trebuie pedepsiți rau, roagate sa nu ajungi ca ucrainienii sa plângi si sa nu stii unde sa te ascunzi de nenorociții de rusi…Rusine sa iti fie!!!!

 6. Cam asa e in viata, esti lasat singur la greu.

 7. Tot motz in ploaie ai ramas…