G4Media.ro

Vlad Voiculescu: PSD a fost obligat de instanță să îmi plătească despăgubiri…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Vlad Voiculescu: PSD a fost obligat de instanță să îmi plătească despăgubiri de 25.000 de euro pentru afirmațiile legate de ”miliardul furat din vaccinuri”

Europarlamentarul USR Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a anunțat marți că a câștigat în primă instanță procesul intentat PSD ca urmare a afirmațiilor lansate de partidul condus de Marcel Ciolacu pe tema achiziției de vaccinuri, potrivit unui comunicat.

Minuta ședinței Tribunalului București arată că PSD trebuie să îi plătească lui Voiculescu 25.000 de euro daune morale pentru o postare Facebook din 23 noiembrie 2023. De asemenea, judecătorii obligă PSD să șteargă postarea și să publice decizia instanței în două publicaţii de circulaţie naţională, pe site-ul oficial al PSD şi pe reţelele de socializare Facebook şi Telegram.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel de PSD.

Partidul condus de Ciolacu a publicat postarea după ce DNA a deschis un dosar penal împotriva lui Vlad Voiculescu, Florin Cîțu, Ioana Mihăilă și Andrei Baciu pentru presupus abuz în serviciu în legătură cu achiziția vaccinurilor împotriva Covid.

„Pentru minciunile oribile la adresa mea – cele cu «miliardul furat din vaccinuri» – PSD este obligat de instanță să îmi plătească despăgubiri în valoare de 25.000 euro cu titlu daune morale. Mai mult, instanța obligă pârâtul să retragă postările mizerabile de pe Facebook și să publice, pe propria cheltuială, dispozitivul prezentei hotărâri, după rămânerea sa definitivă, în două publicaţii de circulaţie naţională, pe site-ul pârâtului PSD şi pe reţelele se socializare Facebook şi Telegram”, a declarat Vlad Voiculescu.

Procurorii DNA au deschis dosarul în noiembrie 2023, iar toți inculpații au respins acuzațiile. Dosarul nu a fost trimis încă în instanță pentru judecare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. … in a doua instanta se dubleaza, nu?
    uite asa se pun bazele unui spital de nebuni. ca asa a ajuns politica psd+pnl: fiecare e liber sa spuna ce vrea si sa faca ce vrea

    • S-or dubla dar dupa ce o sa-i plateasca iar Voiculescu ii doneaza pt spital, pesedeii o sa-i fure… C-asa sunt ei obisnuiti! :))

  2. Felicitari Vlad!