G4Media.ro

Viktor Orban susține că Ungaria şi Serbia vor proteja Europa de noile…

Sursa foto: Facebook/ Viktor Orban

Viktor Orban susține că Ungaria şi Serbia vor proteja Europa de noile valuri de refugiați, după „eşecul SUA în Afganistan”

Premierul ungar Viktor Orban a declarat miercuri, după o discuție la Budapesta cu prim-ministrul sârb, Ana Brnabic, că Ungaria și Serbia vor proteja Europa de valurile de refugiați, potrivit Balkan Insight și Hungary Today.

Orban susține că Europa trebuie protejată de un nou val de posibil milioane de migranți care se îndreaptă spre statele Uniunii Europene, după „eșecul SUA în Afganistan”, în timp ce „guvernele, ONG-urile şi organizaţiile lui Soros anterior favorabile migraţiei”, sunt pregătite încă o dată să sprijine migrația din Afganistan.

„Toţi ştim că aceşti migranţi nu doresc să rămână aici (în Serbia sau Ungaria – n.r), ei sunt în drum spre Germania”, prin urmare, cele două țări asigură că își vor consolida liniile de apărare sudice pentru a combate valul de refugiați, însă „rămâne să vedem poziţia Germaniei, dacă ei doresc ca migraţia să fie oprită sau doresc să deschidă un coridor umanitar”, a explicat liderul de la Budapesta.

Viktor Orban a insistat că Ungaria a protejat Germania inclusiv în timpul crizei migranților din 2015, „în timp ce Germania a continuat să ne înjunghie pe la spate, cu procedura privind statul de drept şi în chestiunea ridicării unui gard la frontieră”, relatează agenţia MTI, citată de Agerpres.

La rândul său, Ana Brnabic a menţionat că, mai devreme sau mai târziu, poate apărea un nou val de migraţie. Serbia nu este membră a UE, dar solicită o poziţie europeană comună, deoarece ţara se află pe una din rutele de tranzit pe care migranţii sosesc dintr-un stat membru al UE pentru a se deplasa către alte destinaţii din UE, a explicat ea, potrivit hirado.hu.

Sursa foto: Facebook/ Viktor Orban

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Da de ăia pe care i-au angajat ca muncitori necalificați și fără contracte de muncă nu ne apără?

  2. Sigur, orban are deja gardul pregătit la granița cu România, a facut-o și o să o mai facă
    Spre deliciul europei civilizate desigur

  3. Brusc, ungurii nu mai vor Voivodina. Iar daca americanii vor sa bombardeze Belgradul, V Orban nu le mai deschide spatiul aerian. V Orban e cel mai bun prieten al omului!

  4. Nu îl înțeleg pe Orban, sa creeze un culoar pt migranți și sa meargă direct la Merkel, Layden. Sa se sature, oricum nu vor sa rămână în Ungaria chiar dacă sunt repartizați acolo. După ce au documentele vor fugi în vest. Pt unul de mai sus referitor la gard, pai aia super civilizații americani nu au gard cu mexicanii? Pe noi ne ocolesc de departe!

  5. Bravo Ungaria,din pacate imigrantii vor ocolii Ungaria si Serbia si or sa vina prin Romania pentru ca presedintele vostru Klaus e doar o marioneta a UE.Cand vom fi capabili sa integram rromii atunci putem sa ne gandim sa acceptam si imigranti