G4Media.ro

VIDEO Victorie notabilă pentru Kiev: Forțele ucrainene au recucerit orașul Snihurivka din…

Sursa foto: Captură video - Twitter / The Kyiv Independent

VIDEO Victorie notabilă pentru Kiev: Forțele ucrainene au recucerit orașul Snihurivka din sudul regiunii Nikolaev, aflat pe drumul principal spre Herson

Armata ucraineană a recucerit Snihurivka, un oraș din sudul regiunii Nikolaev care se află pe drumul principal spre orașul Herson, ocupat de Rusia, în regiunea vecină Herson, relatează CNN.

CNN a geolocalizat o înregistrare video postată joi dimineață, care arată trupele ucrainene într-o piață principală a orașului, ținând în mână un steag ucrainean, în timp ce un grup de săteni aplaudă și se bucură.

„Astăzi, 10 noiembrie, așezarea Snihurivka a fost eliberată de către batalionul 131 de cercetași separați”, spune un soldat. „Glorie Ucrainei!”

Recucerirea localității Snihurivka este o victorie semnificativă pentru armata ucraineană în înaintarea lor spre orașul Herson și vine la o zi după ce ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, a ordonat retragerea forțelor rusești de pe malul vestic al fluviului Nipru, în regiunea Herson.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Slava Ukraini!❤️
    Militarii ucraineni sunt ceva de neimaginat.

  2. Deci intai e oras, apoi aplauda si se bucura satenii, devinenind mai apoi asezare si localiate. Se poate mai inconsistent de atat?

  3. Hai, valea la Sibyr că vă așteaptă chitaii cu ” tunurile încărcate”. Dez-mem-bra-rea stat artificial și ne-isprăvit!