G4Media.ro

VIDEO Suspect de trafic de persoane, în timp ce este imobilizat de…

VIDEO Suspect de trafic de persoane, în timp ce este imobilizat de mascați: „Băi, chem poliția!”

O acțiune de amploare a Poliției Române și DIICOT are loc miercuri dimineață și vizează destructurarea grupărilor de criminalitate organizată. La una dintre perchezițiile domiciliare efectuate în Giurgiu, unul dintre suspecți a strigat „Băi, chem Poliția!”, în timp ce era imobilizat de mascați.

În total, la nivelul țării sunt realizate 457 de percheziții domiciliare la suspecți de trafic de persoane și minori, transmite Poliția Română.

„Astăzi, Poliția Română și D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează 47 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului, cu consecințe deosebit de grave. În cadrul operațiunii coordonate, realizate la nivel național, polițiștii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., vor pune în executare 457 de mandate de percheziție domiciliară și 367 de mandate de aducere”, se arată în comunicatul transmis.

„De asemenea, sunt vizate grupuri infracționale implicate în săvârșirea altor fapte cu pericol social deosebit, care au activat pe teritoriul național sau cu componentă transfrontalieră. Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal, crearea unui climat optim de siguranță a cetățenilor și de protecție a victimelor infracțiunilor”, mai transmit autoritățile.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. maine sunt liberi si recompensati pentru figuratie.

 2. „- Băi, chem pă fraţii mei (poliţia) !”

 3. Mană cerească pentru judecătorii infractorilor.
  In schimbul unor excursii exotice și a câtorva euroi, ori îi eliberează mâine, ori amână procesele zeci de ani, așa cum au făcut în toate cazurile de până acum.

  Cine dracu mai crede in „justiția” infestata de pesedism.

 4. Hai ca au luat o plăcuță suedeză peștii!!!!
  Plus că au și masa de Crăciun asigurată 🤪🤪🤪

 5. ba ce prost e asta, auzi cica „chem politia”

 6. „mai tare, mai tare tipa ca nu te auzim” catre piranda :)))