G4Media.ro

VIDEO Suedia: Explozie într-o clădire rezidențială din orașul Göteborg. Aproximativ 25 de…

VIDEO Suedia: Explozie într-o clădire rezidențială din orașul Göteborg. Aproximativ 25 de persoane au fost duse la spital

Aproximativ 25 de persoane au fost duse la spital după ce o explozie a avariat marți dimineață o clădire rezidențială din orașul suedez Göteborg, a raportat postul de radio public SR, citat de Reuters.

Poliția a declarat că a deschis o anchetă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar Sahlgrenska a precizat că trei femei au fost rănite grav printre persoanele duse la spital.

Serviciile de urgență au transmis că lucrează în continuare pentru evacuarea tuturor rezidenților și pentru stingerea incendiilor în clădire.

„Sunt afectate mai multe apartamente și case de scări. În prezent nu este clar ce a cauzat explozia”, ​​au declarat serviciile de urgență pentru zona mai largă a Göteborgului.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență a spus că câteva sute de persoane au fost evacuate din vecinătatea exploziei și a incendiului.

Țara nordică s-a confruntat cu crime în creștere în ultimii ani, cauzate de bandele de infractori, grupurile rivale folosind explozivi și arme de foc pentru a-și elimina oponenții.

Sursa foto: Captură video – Twitter/ @IFENG__official

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter