G4Media.ro

VIDEO Șoferul unui camion de gunoi a descoperit din greșeală o plantație…

VIDEO Șoferul unui camion de gunoi a descoperit din greșeală o plantație de canabis / Camionul a intrat prin peretele unei clădiri în care se creșteau plantele

O plantație ilegală marijuana a fost descoperită din întâmplare în Michigan (SUA), anunță New York Post. Șoferul unui camion de gunoi a scăpat vehiculul de sub control în încercarea de a evita un autoturism care nu a oprit la semnalul roșu al unui semafor.  A intrat în urma manevrei într-o clădire din preajmă, spărgând un zid și dezvăluind plantația de canabis unde se creșteau peste 60 de plante.

Întreg evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei case învecinate.

Vecinii au declarat presei că au bănuit întotdeauna că ceva nu este în regulă cu această clădire, pentru că „mirosea a sconcși toată dimineața”. Două persoane închiriau clădirea care găzduia operațiunea și deocamdată nu  se cunoaște dacă au fost arestați sau dacă vor fi puși sub acuzare.

Sursa foto: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. La noi daca era un camion de gunoi din sectorul 1 al capitalei care spargea un zid, dadea peste niste intrari in minele de diamante ale lui danutz primarul.

  2. Voi aveti camioane de gunoi in sectorul 1?

  3. Nestematul, Bufonul și Rob este de fapt același trol dement al fostului primar PSD-ist al S1