G4Media.ro

VIDEO Robert Negoiță: Uitați cu ce surpriză venim! La Piața Unirii avem…

Captura Facebook

VIDEO Robert Negoiță: Uitați cu ce surpriză venim! La Piața Unirii avem palmieri

Primăria Sectorului 3 a plantat mai mulți palmieri în apropiere de Piața Unirii din centrul Bucureștiului, iar primarul Robert Negoiță dă asigurări că este vorba de arbori aclimatizați care „vor supraviețui până la minus 15 – 20 de grade”.

„Uitați cu ce surpriză venim. La Piața Unirii vom avea palmieri. Avem deja. Iată că lucrează aici oamenii, colegii cu aceste plante minunate care ne plac atât de mult”, afrmă primarul într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, este vorba de arbori aclimatizați, care „vor supraviețui până la minus 15 – 20 de grade”.

„Când a fost ultima dată când în București au fost minus 20 de grade”, s-a întrebat Negoiță, care susține că și în acest caz există soluții: „îi protejăm, îi împachetăm pentru o săptămână, două, trei cât e nevoie”.

Robert Negoiță a mai spus că fiecare palmier a costat „până într-o mie de lei bucata, cu transport și TVA inclus” și că primăria are prin contrat garanție pentru arbori, astfel încât „dacă moare vreunul va fi schimbat”.


 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Și oamenii vor striga din nou, felicitări, ce tare!!! Baaaa pica planșeul ala de la Unirii și asta se lauda ca aduce palmieri. Doamne ferește.

 2. daca pica planseul, mai toarna un pic de nisip …tot pt iubitorii de plante 🤣

 3. Si intre timp distruge toate spatiile verzi din sectorul 3.

 4. Bananieri nu se planteaza?Deja e o tara bananiera 🙂

 5. Palmieri le trebuie bucurestenilor din sectorul 3? Nu tu spatii verzi, nu tu asfalt cum trebuie pe strazi, nu tu ordine si curatenie, nu tu cladiri consolidate.

  • Am auzit ca Haur daca vine la putere promite zgarie nori in sectorul 3. Oamenii sunt de vina peste tot in tara asta, pentru mizerie, arunca peste tot mancare, pet-uri de bere, rahat.ul de la caine peste tot, trotuarele ocupate mereu de masini…oamenii cu carucioarele sunt multumiti, in loc sa protesteze ei se plimba pe strada. Educatia isi spune cuvantul….

  • @DaciaLogan
   Asa si cu ce sunt eu de vina ca oamenii fac si dreg? Care este treaba primarului?

  • @Mira, nu am zis ca e vina ta. Cum nu e nici doar vina primarului. Vina apartine tuturor celor de pe langa tine, oamenii din Bucuresti, din tara asta. Din pacate, lipsa educatiei, lipsa celor 7 ani de acasa isi spune cuvantul. Romania arata asa cum merita sa arate….

  • Aha si cum nu e vina mea si nici vina multor alti bucuresteni educati, de ce trebuie sa platim noi pentru ca altii fac si dreg? Cine trebuie sa gaseasca solutii la aceasta problema? Nu primarul? Inteleg ca are o avere frumusica agonisita in doar 20 de ani de munca asidua in afaceri, deci se poate, dar doar pentru el? Realizari ca primar cam pe cand? Au trecut vreo 10 ani de cand e primarul sectorului 3. Cat sa mai asteptam? Inca 10? Ca poate poate? Sau cum?

 6. Asta ați votat, netrebnicilor.

 7. Priviti ce fata are acest mafiot! Nu stie sa vorbeasca, e analfabet functional.
  Vai de tarisoara asta!

 8. Priviti ce fata are acest mafio.t! Nu stie sa vorbeasca, e analfa.bet functional.
  Vai de tarisoara asta!

 9. Priviti ce fata are! Nu stie sa vorbeasca, e analfabet functional.
  Vai de tarisoara asta!

 10. Să mă lase Negoiță, că a m-a înnebunit cu pavelele lui! Pune și pe unde nu era necesar! Sapă trotuare asfaltate și pune pavele! Bani aruncați, adică aceeași politică de peste 10 ani!

 11. E bolnav la cap omu`.

 12. Negoiță!!!, nu vrei mă băiatule să te duci tu să trăiești pe unde chiar cresc palmierii , că ai furat suficient și să ne lași dracului în pace cu teii și castanii noștri? Ce să faci, mă bolnavule cu palmierii iarna ?