G4Media.ro

VIDEO Putin le spune mamelor soldaților ruși care luptă în Ucraina că…

Sursa foto: Kremlin.ru

VIDEO Putin le spune mamelor soldaților ruși care luptă în Ucraina că „împărtășește durerea lor”, dar nu are regrete și le cere să nu creadă „falsurile” care apar la televizor și pe internet

Președintele Vladimir Putin, s-a întâlnit cu mamele soldaților ruși care luptă în Ucraina, spunându-le că nu regretă că a lansat așa-numita „operațiune militară specială” și a afirmat că împărtășește suferința lor, relatează CNN.

În cadrul unei întâlniri preînregistrate și difuzate de mass-media de stat, Putin le-a spus mamelor soldaților să nu creadă tot ce văd la televizor sau citesc pe internet, susținând că circulă multe „falsuri” despre conflict.

Stând alături de grupul de mame în jurul unei mese cu ceai, prăjituri și boluri cu fructe de pădure proaspete, Putin a spus că el și întreaga conducere rusă înțeleg și împărtășesc durerea celor care și-au pierdut fiii luptând în Ucraina.

„Aș vrea să știți că, eu personal și întreaga conducere a țării – împărtășim durerea voastră. Înțelegem că nimic nu poate înlocui pierderea unui fiu – mai ales pentru o mamă. Împărtășim această durere”, a afirmat Putin.

El a declarat că nu regretă lansarea a ceea ce el numește „operațiunea militară specială” a Rusiei împotriva Ucrainei, prezentând războiul ca un moment de cotitură în care Moscova a ținut piept în sfârșit hegemoniei occidentale.

Comentariile mamelor la adresa președintelui nu au fost prezentate în clipul de televiziune înregistrat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

25 comentarii

 1. Alea nu sunt mame de soldati, sunt niste angajate de la Kremlin sau din FSB.

  • Spuneți i și lui trotietistul ala infect de beat….el sentimente are decât pt cadavre de copii ,pt simion si sosoaca și pt mărețul puțin!

  • Să am mai mulți copii, și cel puțin unul/una să ajungă la bătrânețe. Să fie fericit.

 2. Ce empatie sa aibă asemenea om!!! Până când ruși nu dau cu el de pământ (sau în pământ) va continua dezastrul și de o parte și de alta!

  • Alți bărbați au fugit în străinătate să nu lupte în război, niște lași.
   Cine are cel puțin 2 copii este mai norocos, dacă se întâmplă ca un copil să fie omorât în război sau să fie bolnav.
   În trecut, părinții aveau mulți copii să rămână cel puțin unul care să ajungă la bătrânețe, eventual să aibă nepoți.
   Viața nu este dreaptă, se stie. Fiecare după noroc.

 3. E doar propaganda occidentală. Nu e niciun război. Ucrainienii se bombardează singuri.

 4. Inainte sa fie ales a tot trambitat ca armata care se duce in operatiuni speciale este doar armata platita, nimeni nu s-a sinchisit…. i-a durut undeva. Acum surpriza sunt chemati la razboi sa crape pentru marele conducator!

 5. Parcă ele nu vad că le-au murit copii pentru o gașcă de interlopi!

 6. Un zombi pe care rusii și l merita!

 7. Sunt fake si falsuri toate videourile cu tanchistii rusi care sar in aer 50 m de nu mai raman nici nadragii din ei. Si toate copârșeele care vin in oraselele alea prapadite nu au nici un decedat sunt de fapt pline cu pamant sfant rusesc! Si nici nu au murit aproape 100.000 de rusi ci sunt pe o insula exotica beau votca cu Elvis si Kennedy.

 8. „Some of you may die, but it’s a sacrifice i’m willing to make” cum s-ar spune

 9. Cinismul unora n-are limite…

 10. Incep ele sa se prinda pe la 1 milion de morti, pana atunci, slujesc tzarul; probabil ca mai raman odata gravide, alea care pot, sa aiba urmatorul tzar carne de tun de trimis la putrezit cand ii vine de ceva razboi.

  Neam de slugi ticaloase, care iubesc biciul si lantul.

 11. daca nu le convine…

 12. Putin nu dă doi bani pe cine trimite la moarte.

 13. Am si io o nelamurire, de ce nu se uita niciuna din cadru la conducatorul iubit cand vorbeste? Cand e in prim-plan, nici in dreapta nici in stanga nu se vede nimic, cand se schimba puntul de vedere, distantele nu mai par chiar asa de mari intre schizofrenic si comesenele lui

 14. lasand la o parte prapadul declansat in ucraina…a returnat 80.000 dă muscali in saci dă plastic…80.000 de familii distruse pentru egou si ambitiile imperiale ale dementului …care traieste intr un lux fara limite…putler e terorist genocidar…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

  • Haide mah plimba ursu’, vii cu texte din ptopganda ucraineana, trebuie sa fii chiar…sarit sa crezi cifra aia de 80000….

 15. @ Probabil că sunt încă mulți care își închipuie că scăpând de Putin se vor îmbogîții de la ruși, ?

 16. Chiar daca e falsa imaginea,tot a iesit ceva in evidentă.Femeile de o parte(mamele,poporul)si tatuca de cealalță parte,într-un dialog „tovarasesc”.
  În mod normal aceste mame ar fi trebuit sa aibe privirea intransigenta,avand în vedere motivul pentru care au venit la Putin,iar acesta sa fi fost pus in situatia macar sa regrete ceea ce s-a întamplat cu fiii ucisi de razboi..Nu,el s-a comportat ca un mare activist de partid bolsevic(„hegemonia imperialismului occidental”),iar mamele ca niste femei „eroine”,puternic miscate ca s-a intalnit cu parintele natiunii.Dar de ce a fost posibil acest lucru,fiindcă partidul bolsevic,atotputernic,nu mai exista si au trecut 30 de ani de la disparitia sa?Partidul Rusia Unită sa fi luat locul,putin probabil,la cata coruptie este,iar alegerile au fost fraudate aproape 50%.Si atunci cine?Păi nu mai ramane decat biserica ortodoxa rusa,adica „religia atee bolsevica” a fost inlocuită,cu ajutorul propagandei,cu religia ortodoxa,care si ea, cu ritualul excesiv,prin trecerea elementelor de esenta in plan secund,fac din enorias un supus credincios fata de „părintele natiunii”.Nu întamplator relatia dintre Putin si Kiril este atat de stransa.Acesta din urma,alterand scopul crestinismului,i-a pus pe tavă lui Putin aceasta religie,ca pe un instrument al puterii.În fond amandoi sunt kgb-isti.Daca mai adaugam si ideologia lui Dughin ultra ortodoxu,care are si el rolul lui in acest amestec „eclectic”,nu mai putem sa dam inapoi cu analiza.Stiti,numai in arhitectura se pot amesteca stilurile.La Putin se poate si in ideologie.Ce nu face omu’ ca sa parvină.Steagul tarului e si el pus la loc de cinste,langa steagul lui Lenin,”pe care îl tine Kiril in mană”.Ridicolul are solemnitatea lui si e atat de mare,ca-l invidiează si Charlie Chaplin!

 17. Chiar daca e falsa imaginea,tot a iesit ceva in evidentă.Femeile de o parte(mamele,poporul)si tatuca de cealalță parte,într-un dialog „tovarasesc”.
  În mod normal aceste mame ar fi trebuit sa aibe privirea intransigenta,avand în vedere motivul pentru care au venit la Putin,iar acesta sa fi fost pus in situatia sa regrete realmente ceea ce s-a întamplat cu fiii ucisi ,prin acordarea de despagubiri substantiale,ca doar este operatiune specială,nu razboi de aparare a patriei.Nu,el s-a comportat ca un mare activist de partid bolsevic(„hegemonia imperialismului occidental”),iar mamele ca niste femei „eroine”,puternic miscate ca s-a intalnit cu parintele natiunii.Dar de ce a fost posibil acest lucru,fiindcă partidul bolsevic,atotputernic,nu mai exista si au trecut 30 de ani de la disparitia sa?Partidul Rusia Unită sa fi luat locul,putin probabil,la cata coruptie este,iar alegerile au fost fraudate aproape 50%.Si atunci cine?Păi nu mai ramane decat biserica ortodoxa rusa,adica „religia atee bolsevica” a fost inlocuită,cu ajutorul propagandei,cu religia ortodoxa,care si ea, cu ritualul excesiv,prin trecerea elementelor de esenta in plan secund,fac din cetăteanul de rand un supus credincios fata de „părintele natiunii”.Nu întamplator relatia dintre Putin si Kiril este atat de stransa.Acesta din urma,deturnand sensul crestinismului,i-a pus pe tavă lui Putin aceasta religie,ca pe un instrument al puterii.În fond amandoi sunt kgb-isti.Daca mai adaugam si ideologia lui Dughin ultra ortodoxu,care are si el rolul lui in acest amestec „eclectic”,nu mai putem sa dam inapoi cu analiza.Stiti,numai in arhitectura se pot amesteca stilurile.La Putin se poate si in ideologie.Ce nu face omu’ ca sa parvină.Steagul tarului e si el pus la loc de cinste,langa steagul lui Lenin,”pe care îl tine Kiril in mană”😄Ridicolul are solemnitatea lui si e atat de mare,ca l-ar invidia si Charlie Chaplin!

  • Bine ar fi pentru un ”crestin” sa nu confunde ortodoxismul cu bolsevismul ! Ar însemna să fie nu numai cu mintea limpede dar si cu sufletul curat.