G4Media.ro

VIDEO Papa Francisc a sunat în direct într-o emisiune la Rai 1:…

VIDEO Papa Francisc a sunat în direct într-o emisiune la Rai 1: „Mă gândesc la medicii, asistentele, maicile, preoții care au murit pe front, ca soldații. Și-au dat viața din iubire”

Papa Francisc a sunat în direct, vineri, într-o emisiune a postului italian Rai 1, spre surprinderea prezentatoarei, relatează Corriere della Sera.

Papa Francisc a spus că, în acest zile, se gândește la Domnul răstignit și la numeroasele povești ale oamenilor răstigniți de această pandemie.

„Mă gândesc la medicii, asistentele, maicile, preoții care au murit pe front, ca soldații. Și-au dat viața din iubire”, a adăugat Papa.

Sursa foto: Vatican Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Dar la toate victimele facute in timpul cruciadelor si in timpul inchizitiei nu se gândeste??????

 2. New low…ipocrizia asta distruge biserica si sprijina contestatarii ei

  • Nu văd unde-i ipocrizia sincer. Văd un papă mai uman ca oricare dintre predecesori. Atât. Nu văd cum acțiunile unui papă ca Francisc pot să ducă la ” distrugerea Bisericii ” și la sprijinirea contestatarilor ei. Dimpotrivă chiar. Da again, părere personală.

 3. Nu au fost miloane, Eu, ci mai degrabă cam 20K și ceva iar Ebe, dacă chiar te interesează istoria așa cum a fost,Islamul are en largo cam 270-300M morți în spate.Problema Bisericii Catolice a fost subminarea Creștinismului Oriental și, implicit, deschiderea largă a porților Orientului în fața Islamului, mișcare care are repercusiuni masive și azi.Ultima Cruciadă a fost o măgărie fără de seamăn a negustorilor venețieni care au atacat Constantinopolul în loc de Ierusalim, slăbindu-l în fața otomanilor.Mai citiți și voi chestii serioase, nu vă mai îndopați aiurea numai cu propagandă.Da, Biserica Catolică a pierdut masiv în ultima vreme din cauza scandalurilor de pedofilie și a Papei, jn marxist notoriu, dar trebuie să-i recunoaștem totuși aportul adus la prăbușirea URSS dar faptul că n-am fost în stare să fructificăm dvenimentele din ’89 i se datorează de asemenea, noi fiind o țară cu o cultură și tradiție islamizată.

  • „Papa…un marxist notoriu”. Îmi vine să să râd. Am impresia în ultima vreme că singurii care mai folosesc formulări de genu ” marxist ” ” neo-marxist ” sunt fix persoanele care habar n-au ce înseamnă noțiunile respective.

  • Venețienii au atacat Constantinopolul, nu din confuzie, ci ca răzbunare ca au ucis sute de italieni din cartierul italian al orașului.

 4. M vine de la mega, adică milioane, nu dd la mii.

 5. Asa este,amprenta islamică se vede si astazi, in vechiul nostru regat(supusenie religioasă falsă,arhitectură,etc.).Trebuie să facem ceva,adică reforma adevarata.Nu ca as avea ceva cu islamul,însă amestecatura asta a devenit ceva care nu ne caracterizează tocmai bine.Numai cu o elită intelectuală adevarata,coastientizand situația,am putea să devenim cea ce ar trebui să fim noi.Votul masiv este esențial.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.