G4Media.ro

VIDEO O tânără artistă din Germania a devenit star pe Tik Tok…

VIDEO O tânără artistă din Germania a devenit star pe Tik Tok cu o melodie despre lupta ei cu epilepsia

Arista germană de 18 ani Zoe Wees a devenit o senzație pe internet cu o piesă melancolică despre lupta ei cu epilepsia, care i-a cucerit pe tineri și care au propulsat-o de pe Tik Tok în topurile internaționale, scrie BFMTV.com.

Zoe are o voce sensibilă, dar puternică, și face din Control, melodia care a făcut-o celebră, o piesă care îți rămâne în minte. Single-ul a fost lansat în martie, chiar în timp ce Europa se confrunta cu primul val de coronavirus și multe țări intrau în carantină. În tot acest tip, Control a ajuns un hit internațional, plecând mai întâi de pe Tik Tok și ajungând pe posturi de radio de pe tot continentul.


Control are peste 92 de milioane de ascultări la nivel mondial, dintre care peste 850.000 vin săptămânal din Franța, țara în care piesa a prins cel mai bine. Este a treia cea mai căutată piesă de pe Shazam.

Pe Tik Tok, piesa a devenit un fenomen și i-a lansat practic cariera artistei: peste 54.000 de utilizatori i-au folosit melodia în clipurile lor.

„E așa ciudat. E grozav, pentru că eu iubesc Tik Tok. Am avut câteva întâlniri cu fanii de acolo și au fost așa drăguți cu mine. M-au susținut de la început și nu am cum să le mulțumesc suficient. Acum ies pe stradă și oamenii mă întreabă: Ești Zoe de pe Tik Tok?”, a spus ea, într-un interviu pentru BFMTV.com.

Piesa atinge o temă dificilă și foarte rar discutată la acest nivel: epilepsia. Zoe s-a confruntat cu această boală de la vârsta de 9 ani până la 15 ani.

„Cât timp am suferit de epilepsie rolandică, mă trezeam dimineaâa știind că urmează o criză cândva în timpul zilei. Eram foarte stresată, încercam să o controlez, dar era imposibil. Astăzi sunt sănătoasă, dar acea frică e încă puternică în mintea mea. Despre asta cânt în melodie”, spune artista, citată de BFM TV.

Zoe lucrează acum la noi melodii. Spune că vor fi toate melancolice. Chiar dacă piesele pot suna uneori vesele, versurile sunt întotdeauna triste.

„Am compus un singur cântec vesel în viața mea și nu vreau să-l mai cânt. Nu mă simt confortabil. Nu e autentic, nu mă reprezintă”, spune artista

sursa foto: Facebook / Zoe Wees

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.