G4Media.ro

VIDEO Munca în zadar: cum e pus, scos și pus din nou…

VIDEO Munca în zadar: cum e pus, scos și pus din nou pavajul de granit într-o piață din București

Plăcile de granit au fost montate, demontate și puse din nou la etajul Pieței Progresul din Sectorul 4, la care se fac lucrări de modernizare și pentru obținerea autorizației ISU, după cum arată imaginile transmise de un cititor redacției G4Media.ro. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sector 4, Cristian Zărescu, a confirmat informația și a precizat că acest lucru s-a întâmplat din cauză că plăcile nu au fost montate corect, iar refacerea lucrării se face pe cheltuiala constructorului.

Un cititor a trimis G4Media.ro un filmuleț după ce au fost montate inițial plăcile de granit.

Ulterior, acestea au fost demontate, iar lucrarea a fost refăcută.

Contactat de G4Media.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sector 4, Cristian Zărescu, a confirmat faptul că lucrarea a fost refăcută.

„Plăcile nu au fost montate bine și sunt înlocuite pe cheltuiala constructorului. Refacem fiecare lucrare pe care o facem în Sectorul 4 și de zece ori, până se face cum trebuie”, a spus Zărescu.

El a precizat că lucrările la etajul Pieței Progresul au început în urmă cu aproximativ două luni, iar când se finalizează etajul se va trece la parter. Este vorba despre un proiect de un milion de euro, pentru modernizarea și pentru obținerea avizului de securitate la incendiu, iar lucrările vor dura până în martie, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sector 4.

Sursa foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu e in zadar. Cine face si desface toata ziua are ce face. Plus ca alti bani, alta distractie.

  2. Furam, Furam…. pe degeaba nu e nimic.Nici mama primaritei nu a dat-o pe degeaba si uite ce frumuseata desteapta a iesit

  3. Cum pana mea bai, frate, „Refacem fiecare lucrare pe care o facem în Sectorul 4 și de zece ori, până se face cum trebuie”? Dracii sa-i ia pe toti hotii din tara asta… Chiar asa nu mai are Romania meseriasi care sa faca o lucrare de la cap la coada fara sa greseasca? Sa va arza focul de nemernici… auzi, face si desface de 10 ori, ptiu, nemernici fara rusine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.