G4Media.ro

VIDEO Maia Sandu, apel pentru aducerea marilor corupți în fața justiției: „Nu…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

VIDEO Maia Sandu, apel pentru aducerea marilor corupți în fața justiției: „Nu mai adăpostiți fugari, deschideți-vă propriile investigații dacă vreți să ajutați serios Moldova” (Conferința Internațională Anticorupție de la Washington)

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a susținut un discurs în cadrul Conferinței Internaționale Anticorupție de la Washington. În cadrul alocuțiunii, șefa statului a făcut un nou apel la guvernele democratice să ofere asistență autorităților de la Chișinău în aducerea marilor corupți în fața justiției, transmite Agora.md.

„Moldova este supusă unor atacuri hibride din partea Rusiei și grupărilor corupte susținătoare de Rusia, care se bucură de banii furați din Moldova. Avem nevoie de o transformare majoră în democrațiile stabilite pentru a ne asigura că hoții nu folosesc banii furați acolo. Nu mai adăpostiți fugari, deschideți-vă propriile investigații dacă vreți să ajutați serios Moldova”, a menționat președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Maia Sandu se află într-o vizită oficială la Washington, acolo unde a avut deja întrevederi cu mai mulți oficiali, printre care președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, șefa USAID, Samantha Power, Kristalina Georgieva, Directoarea Generală a Fondului Monetar Internațional și secretara de stat pentru energie a SUA, Jennifer Granholm.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Si Rizea, doamna Presedinte, ce faceti dumneavoastra cu Rizea? Tot bine, tot cu cetatenie moldoveneasca, tot fugar imun la extradare? Ce s-a intamplat cu cererea trimita de Romania in 2020, s-a pierdut prin vreun sertar? Ah, ma scuzati, probabil sunt prea exigent, pana la urma domnul Rizea contribuie zilnic la economia Republicii Moldova, cum sa fie el extradat in baza unui mandat emis de Interpol si justitia romana?! Imi scuzati pertinenta, imediat va trimit inca o transa de electricitate la juma’ de pret, ba chiar moca!

  2. Rizea stimată doamnă. RIZEA.

  3. Crezi ca e afacerea ei?Crezi ca e Dodon sa intervină în procedurile judiciare? Democratia nu se fixează cu tehnici interventioniste.Guvernarea actuală a preluat un corp de magistrati bolsivizat.Naravurile acestui tip de randuiala nu pot fi inlaturate peste noapte.Nu poate fi folosit picamarul.
    Maea Sandu este primul sef de stat,de la prima faza a caderii comunismului,care pune problema coruptiei in prim plan si care lupta împotriva acesteia deschis,fara ocolisuri,pentru ca această boală socială este cea mai mare problema a tarilor foste comuniste.

  4. fara curatenie generala, te ingropi in gunoaie. cam asta e romania cu generali avantati de la gradul de caporal in 4 ani si iesit si la pensie. o tara a mafiotilor in care nimeni nu mai ridica glasul in fata acestor mirsevii. un popor de nimic cu un viitor de nimic.