G4Media.ro

VIDEO Imagini dure cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas în…

sursa foto: Captură video

VIDEO Imagini dure cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas în 7 octombrie, publicate de președintele Israelului: „Au fost bătute, amenințate cu viol și luate brutal ostatice / Lumea trebuie să se uite la această atrocitate crudă”

Un clip video de trei minute, în care tinere israeliene sunt luate ostatice de teroriștii Hamas în 7 octombrie 2023, a fost distribuit pe rețeaua X de președintele Israelului, Isaac Herzog. În imagini se pot vedea fete cu sânge pe față, speriate și târâte de bărbați înarmați. „Au fost bătute, amenințate cu viol și luate brutal ostatice. Lumea trebuie să se uite la această atrocitate crudă”, a scris președintele Herzog pe rețeaua de socializare.

„Cinci tinere au fost târâte de teroriști monstruoși ai Hamas. Acest videoclip arată momentele îngrozitoare din 7 octombrie în care cinci tinere, soldați de la un post de pază care protejează orașele și kibbutzurile din sudul Israelului, au fost bătute, amenințate cu viol și luate brutal ostatice de teroriștii Hamas din Gaza”, a scris Herzog pe X.

„Videoclipul a fost lansat de familiile curajoase și continuăm să le oferim toată puterea și dragostea noastră. Liri, Karina, Agam, Daniella și Naama sunt încă în captivitatea Hamas și ne luptăm să le aducem acasă, precum și pe toți ceilalți ostatici – 128 în total!”, a mai precizat președintele Israelului.

„Lumea trebuie să se uite la această atrocitate crudă. Cei cărora le pasă de drepturile femeilor trebuie să vorbească. Toți cei care cred în libertatea trebuie să vorbească și să facă tot posibilul pentru a aduce toți ostaticii acasă acum”, a conchis președintele Israelului.

Aproximativ 1.200 de persoane au fost ucise în timpul atacului fără precedent din 7 octombrie, când teroriști Hamas au pătruns în Israel. Aceştia au luat alte 252 de persoane ca ostatici în Gaza.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. imagini cu armata israeliana care ucide femei si copii in gaza nu ne arata?

  • pai se pare ca violatorii si ucigasii palestinieni stiu sa filmeze, de ce nu ne arata ei ? sau se pricep sa filmeze doar cand ucig si violeaza ?

  • situatia e foarte complicata insa anumite lucruri sunt clare: armata israeliana a bombardat si au murit multe femei si multi copii, insa ma indoiesc ca vreun soldat israelian a omorat cu sange rege femei sau copii asa cum au facut arabii.
   E complicat pt ca israelul nu a ma avut alternative dupa actiunea hamas. Oricat ai avertiza si ai anunta ca o sa bombardezi si o sa razi orase, tot iti raman oameni nevinovati in zona.
   E de asemenea greu sa ramai lucid dupa ce vezi rezultatele unui macel.

  • Rau e sa scrii cu creierul deshidratat…

 2. 🇮🇱 👏

 3. Ca sa intelegem totusi despre ce sunt de fapt acest luptatori pentru eliberarea Hamas, vajnicii reprezentanti ai religiei „paci”…P.S. Astept reactia pro-palestiniana de la miscarea woke si mai ales de la miscarea feminista referitor la ce au facut acesti teroristi…nici o diferenta intre ei si ISIS

 4. Foarte viteji acest luptatori…zeci de barbati inarmati cu armele grele in jurul a catorva femei…

 5. Semeni vant culegi furtuna. E valabil si pentru Hamas dar si pentru Bibi.