G4Media.ro

VIDEO Haosul provocat de zăpada din Suedia lasă 1.000 de vehicule blocate…

sursa foto: Captură video

VIDEO Haosul provocat de zăpada din Suedia lasă 1.000 de vehicule blocate pe unul dintre drumurile principale / Oamenii au fost evacuați

Oamenii care au rămas blocați în 1.000 de vehicule în zăpada abundentă timp de peste 24 de ore au fost evacuați, anunță autoritățile suedeze, transmite BBC.

Salvatorii au lucrat toată noaptea pentru a elibera persoanele blocate pe drumul principal E22 din zona Skane, în sudul Suediei.

Mulți dintre cei blocați au fost evacuați de echipele de salvare și li s-a spus să se întoarcă la mașinile lor mai târziu.

Haosul de călătorie a avut loc pe fondul temperaturilor scăzute din timpul iernii în țările nordice.

Vremea extrem de rece a afectat părți din Suedia, Finlanda și Norvegia, iar furtunile de zăpadă din Danemarca au lăsat șoferii blocați pe o autostradă din apropierea orașului Aarhus începând de miercuri.

Stația meteorologică Kvikkjokk-Arrenjarka din nordul Suediei a înregistrat marți seara cea mai rece noapte din ultimii 25 de ani, cu temperaturi care au coborât la -43,6C.

Salvatorii au declarat că toate persoanele care călătoreau cu mașina au fost evacuate, iar joi dimineață doar șoferii de camioane mai rămăseseră în vehiculele lor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. I-a luat iarna prin surprindere!