G4Media.ro

VIDEO Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului „Malaxa”, medic la o echipă…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului „Malaxa”, medic la o echipă din Liga a III-a / Este condamnat în primă instanță la 5 ani și 10 luni de închisoare

Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului „Malaxa” din București, condamnat în primă instanță la 5 ani și 10 luni de înschisoare cu executare a fost medic pe teren, la un meci din Liga a III-a de fotbal, scrie Sălajul Liber.

Secureanu este medic la Spitalul Orășenesc Jibou, unitate medicală unde s-a înscris și la concursul pentru postul de manager.

Fostul manager de la ”Malaxa” este și medicul echipei din Liga a III-a Sportul Șimleu Silvaniei, finanțată din bani publici de către primăria din oraș, condusă de cel mai tânăr primar din România, Cristian Lazăr.

„Maseur-ul nostru lucrează la spitalul din Jibou și așa s-a cunoscut cu domnul Secureanu. Sigur, domnul Secureanu a fost medicul nostru de astăzi, 7 mai, la partida cu SCM Zalău”, ne-a declarat Ioan Gurzău, directorul echipei de fotbal.

Fostul director al Spitalului „Malaxa” din București, Florin Secureanu, a fost condamnat pe 14 aprilie de Tribunalul Bucureşti la 5 ani şi 10 luni de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu, într-un dosar în care este acuzat că a făcut plăţi nelegale către o firmă care a vândut spitalului produse fictive sau la suprapreţ.

Potrivit DNA, Secureanu şi-ar fi încălcat atribuţiile de serviciu prevăzute de legislaţia primară, în sensul că, în calitate de manager al Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” din Bucureşti şi ordonator de credite, ar fi dispus, în perioada 2009 – 2016, efectuarea unor plăţi în cuantum total de 648.193 lei din fondurile unităţii sanitare către mai multe societăţi comerciale.

Florin Secureanu mai fusese trimis în judecată de DNA în mai 2017, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare – cinci fapte, dintre care una cu consecinţe deosebit de grave – şi luare de mită.

Sursa foto: Captură video

Citește și: 

Florin Secureanu, fostul manager de la Spitalul Malaxa, a fost condamnat în primă instanță la 5 ani și 10 luni de închisoare pentru abuz în serviciu / Decizia nu este definitivă / Secureanu mai este judecat și pentru luare de mită și delapidare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Secuuurache trebuia sa ia puscarie pe viata

  2. De ce nu se aplică legea? Fiindcă votați PSDNL.

  3. Daca vă uitați atent, e foarte dibaci doctorul și muncitor!! Probabil, dar mai mult că sigur că la un anumit nivel, gen manager, sa fie forțat de împrejurări politice sa cotizeze!

  4. bai baieti : dati-l afara pe secariciul asta ca va fura si rolele cu pansamente!