G4Media.ro

VIDEO Cum reacționează liderul partidului extremist AUR când este întrebat, la ”Festivalul…

Sursa Foto: Facebook/ George Simion

VIDEO Cum reacționează liderul partidului extremist AUR când este întrebat, la ”Festivalul micului de Aur”: Cum este să fii rusofil?

UPDATE: George Simion a scris pe blogul său că ”nu a existat nici o agresiune, ci doar un grup foarte gălăgios care ne invada spațiul privat, mie, soției mele și prietenilor cu care eram (…) În momentul în care l-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”. El susține că bărbatul care l-a filmat ar fi USR-ist.

Articol inițial: Liderul partidului extremist AUR, George Simion, a reacționat nervos, sâmbătă seara, la Festivalul Micului de Aur, organizat în Capitală, după ce un bărbat l-a întrebat insistent ”cum este să fii rusofil”?

  • De remarcat că autorul clipului nu l-a postat pe Facebook, așa cum susținea în timpul filmării. În schimb, clipul a ajuns în mai multe redacții de presă. Autorul clipului nu este cunoscut

”-Știi cum e, ai venit la mine la festival și în loc să mănânci mici întrebi prostii.

– Dar cum e să țineți cu rușii?

– Nu știu, a venit un prost la mine să mă întrebe de ce țin cu rușii”, a spus Simion, iar după acest dialog în imagine se vede cum liderul AUR pune mâna pe telefon în încercarea de a opri înregistarea.

La același eveniment, un grup de tineri revoltați de prezența membrilor partidului extremist, în frunte cu George Simion, le-au cerut să plece de la festival, relatează Realitatea.net

„Plecați, plecați, la revedere”, i-a transmis o tânără lui George Simion, în timp ce acesta era la o masă cu colegii de partid. Supărat, Simion i-a filmat și i-a pus pe pagina de Facebook a partidului, unde i-a acuzat că ar face parte dintr-un alt partid de opoziție. În comentarii la aceeași postare, liderul AUR i-ar întrebat pe urmăritorii lui și dacă îl recunosc pe tânărul care i-a adresat un gest obscen.

UPDATE: George Simion a scris pe blogul său că ”nu a existat nici o agresiune, ci doar un grup foarte gălăgios care ne invada spațiul privat, mie, soției mele și prietenilor cu care eram (…) În momentul în care l-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”. El susține că bărbatul care l-a filmat ar fi USR-ist.

Postarea lui George Simion:

Adevărul despre bărbatul ”agresat” de George Simion: În legătura cu filmarea de la ”Festivalul Micul de Aur” în care sunt făcut cu ou și cu oțet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, țin să fac câteva lămuriri, mai ales că am aflat ulterior că persoanele care au generat scandalul de sâmbătă seara sunt membri USR. Aceștia sunt: Marian Petcu (cel care făcea semne obscene în mod insistent), Ioana Popescu și Alexandra Iordăchescu – toți useriști convinși așa cum reiese de pe paginile lor sociale.

Acel domn a încercat în repetate rânduri să mă provoace (unele dintre aceste încercări fiind vizibile și pe filmare), venind cu telefonul în mână și aruncând fel de fel de acuze la adresa mea. Înainte de acest episod, domnul în cauză a încercat în mod insistent, împreună cu prietenii săi #rezist, să vină la masa la care stăteam alături de mai multe persoane, arătând semne obscene și aducând injurii.
Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Chiar stăteam de vorbă cu o persoană în momentul în care acest individ, care a îmbrăcat ulterior haina de victimă, a venit în dreptul meu iarăși să mă întrebe tot felul de prostii și să mă acuze de tot felul de bazaconii.
Legat de presupusa agresiune: în momentul în care l-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez! Sunt foarte mulți martori care pot confirma spusele mele, tehnicile de manipulare folosite de experții în propagandă #rezist nu stau în picioare, nu a existat nicio agresiune, ci doar un grup foarte gălăgios care ne invada spațiul privat, mie, soției mele și prietenilor cu care eram.
În încheiere, mulțumesc tuturor românilor care au fost prezenți la Festivalul ”Micul de Aur” și mă bucur că am petrecut timpul împreună și v-am putut asculta nevoile și problemele.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Observați cum articolul are 0 comentarii?
    Asta pentru că votanților AUR nu le pasă, iar cititorii G4Media nu votează AUR și nu sunt surprinși de asemenea comportament.

  2. Este pur si simplu un circar, precum si partidul lui. Sunt extrem de multi boti si fel si fel de oameni platiti la postare! Sunt niste pacalici care vor sa prinda trendul si trenul asta! Daca ai nu vor intra la guvernare alaturi de PSD din 2024, peste inca 4 ani vor scadea mult in intentia de vot! Cu cat se vor aseza mai repede unele lucruri in UE, precum inflatia, migratia si mai ales „misiunea speciala de 3 zile” cu atat se vor descotorosii oamenii de promisiuni si cam atat.

  3. un j3g calificat.

  4. Deci cum? Dna senator Rodica Boanca de la AUR il face praf pe Simion? :))

  5. Nu poate fi rusofil pentru ca nu are intelectul necesar pentru a avea o opinie.
    E doar un „patriot” care si-ar vinde si tara si pe ma-sa pe doua ruble .