G4Media.ro

VIDEO Cum arată materialele de propagandă pentru mitingul de sâmbătă: clip promovat…

VIDEO Cum arată materialele de propagandă pentru mitingul de sâmbătă: clip promovat pe Facebook și fluturași în căsuțele poștale

Un clip video filmat în alb-negru și promovat pe Facebook lansează o chemare la mitingul de sâmbătă seară din București cu mesajul ”Dacă-ți pasă vino în stradă să spunem stop dosarelor fabricate!”. Clipul are ca protagoniști mai multe persoane în vârstă care vorbesc pe un ton grav de tăierea pensiilor și salariilor și de ascultarea telefoanelor, dar și câțiva tineri care fac apel la solidaritate.

Clipul este distribuit de contul FrameNews. Iată câteva dintre replicile recitate de personajele clipului:

– Au făcut din justiție un instrument politic și noi i-am lăsat
– Ne-au ascultat telefoanele, ne-au tăiat pensiile și salariile
– Dacă-ți pasă vino în stradă să spunem stop dosarelor fabricate
– Să spunem NU statului paralel

Un alt instrument de mobilizare este un fluturaș distribuit în mai multe zone din București, potrivit unui utilizator Facebook. Fluturașul conține îndemnul ”Fără violență!”, specific Revoluției și mitingurilor Opoziției din anii 90, precum și anumite strofe din imnul României, exact aceleași strofe ca în documentul trimis de conducerea PSD filialelor județene.

Iată câteva dintre îndemnurile de pe fluturașul distribuit:

– Miting pentru democrație!
– Prosperitate, NU securitate!
– Vino să aperi libertatea, democrația și statul de drept câștigate cu sânge la Revoluția din 1989!
– Vino să spui STOP Statului Paralel care vrea să controleze România cu dosare penale fabricate, cu probe măsluite și martori falși sau inventați!
– Vino să spui STOP celor care vor să controleze Justiția, prin presiuni, amenințări și șantaj asupra judecătorilor care nu iau decizii pe placul Statului Paralel!
– Vino să spui NU celor care vor să taie pensii și salarii și să blocheze creșterea economică!

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

21 comentarii

 1. dragi tovarasi si pretini……

 2. poate ca ar trebui sa mergem si noi, la inceput incepem sa strigam demisia, demisia fara un nume, cand multimea incepe sa aiba incredere in noi, incet schimbam placa. Demisia, demisia, jos infractorii, lala lala, Romania nu-i a ta, lala schimbam cu Dragnea 😉 etc.

  • Ideea nu e rea deloc ! Am o camasa alba, dar nu stiu cum as putea sa-mi camuflez ”podoaba” capilara si tropaitul…

 3. in poza apare un nostalgic comunist, cu fata de securist/turnator, alaturi de fiica parvenita pusa in functie la UE in parlament, de ala de alaturi, care e probabil un soi de parlamentar, iar in spate sta beizedeaua care are ferma de porci la 20 de ani, si sute de hectare, si masini scumpe (bmw seria 7 cu itp expirat)

 4. Si toate astea platite din banii contribuabililor

 5. O simbolistica desăvârșită! Observați că primul din dreapta e Gheorghiu-Dej! Urmează, spre stânga, Ana Pauker, Ștefan Voitec și Leonte Răutu!

 6. Ne-au…Au…Cine? Cum? Cand? Palavre…General, abstract si vag! Dar, indiferent cum si indiferent de ce, tu, vino sa apărăm „democratura”! E ordin, nu gluma! Mobilizare generala!

 7. E un clip care releva adevarul,dureros e drept pentru binom si hipsterii facobocisti care-l sustin!

  • E pe dracu’ ! Clipurile Epocii de Aur erau ”parfum” pe langa improvizatia asta facuta pe ”genuche”…!
   Sa exemplificam cu una din „‘operele” unui defunct membru PSD:

   Vă mulţumesc
   „Întreg, al dumneavoastră, aşa mă simt din nou/ Că de minciuni şi falsuri fiinţa mi-e sătulă,/ Vă mulţumesc de toate, Cinstit şi Bun Erou,/ Renaşte-n mine însumi şi ultima celulă./ Parcă trăiam exilul himeric în pustiu/ Şi fapta dumneavoastră avu deodată-n mine/ Efectul formidabil al unui trăznet viu/ Lovind în ce e putred ca-n rest să facă bine./Sunteţi atât de tînăr şi-atât de curajos,/ Aţi deşteptat întreagă speranţa românească,/ V-au dat strălimpezime durerile de jos/Şi-aţi doborât minciuna ca pe-o cumplită mască./ Vă văd apoteotic, ca pe un Voievod,/ Ce ştie să aplece urechea spre Ion Roată,/Şi se-adresează ţării în cel mai simplu mod/ Ca-n ’72, ţin minte: «Acum ori niciodată!»”…

   P.S. Oare o putea fi adaptata pentru multumirea…hamsterului…?

  • Ești slugoiul lui voiculescu, nu ne pasă de ceea ce spui dar ne amuză osârdia cu care prestezi :)))

  • Intocmai.
   Tot HOTII striga.. hotii!

 8. Sunt unul din „Batranii” care n-a inghitit propaganda comunista de sorginte sovietica nici in cpolarie, nici in tinerete – nici la maturitate !
  MODALITATEA DE ADRESARE a P.S.D., PRECUM SI LIMBAJUL DE LEMN GAUNOS FOLOSIT NE ATRAG ATENTIA ASUPRA UNUI FENOMEN F.F.F. GRAV: PSD-ul SE ADRESEAZA UNEI CLIENTELE – APRTE A MASIVULUI SEGMENT DE POPULATIE CREAT TOT DE P.S.D.-ul MOSCOVIT: UN SEGMENT SARACIT, „NEADAPAT” LA CULTURA – C DOAR LA VULGARITATEA ANALFABETISMULUI FUNCTIONAL, CREAT LA NIVEL DE 40% TOT DE EDUCATIA „ABRAMBURITA’ A MINISTRILOR EDUCATIEI DIN FSN SI PSD !!! EI au pus pe masa, clar si fara echivoc, prototipul „Omului de Tip Nou – Socialist” care trebuie sa ramana in ROMANIA: INCULTI, FARA EDUCATIE SI CU SCOALA PUTINA – MULTUMITI SA PRIMEASCA POMENI IN PUNGI DE 1 LEU ! …RESTUL ? N-AU DECAT SA EMIGREZE – FURAM MAI USOR FARA EI IN TARA !!! CE EUROPA, CE NATO ! MOSCOVA SI UNGURII NE VOR SI ASA !… MAI ALES DACA NOI, PSD-ALDE – LE DAM TRANSILVANIA PE TAVA !!! TRIASCA PRESEDINTELE DRAGNEA, MARELE CARMACI DE TELEORMAN !!!!

 9. Dupa ce pleaca toti oamenii muncitori, de la manageri pana la ultima femeie de servici ramasa in sectorul privat, captivii si hotii PSDisti ramasi in Romania din ce bani vor trai?

  Astia nu gandesc pana acolo? Sau vor lua credite nationale 20 de ani si apoi vor fugi din tara?

 10. Ce și/saul cât au primit pentru videoclip ?

 11. tovarasi, NU mergeti la acel miting ! repet, NU mergeti la acel miting ! dusmanul si statul paralel au pregatit armata impotriva voastra ! :)). filme cu prosti…

 12. DESTEAPTA-TE ROMANE !!!

 13. Propagandistii PSD merita sanctionati penal pentru faptul ca denatureaza voit textul Imnului national. Si nu este prima data – in anii trecuti, puie monta, la a sa lansare a candidaturii, pe Arena nationala a dispus sa fie suprinat versetul cu Traian. Acum Dragnea de teleorman sustituie strofa aII-a : Priviti marete umbre, Mihai Stefan, Corvine ( ca nefiind teleormaneni), Romana Natiune, ai vostrii stanepoti, Cu bratele armate, cu focul………….. ai vostrii stranepoti.
  Propagansistii PSD considera textul corect ne-ar instiga la lupte? Ei cred in vechiul dicton „In tara mea si cu partidul meu la putere…” Daca in manifestele lor politice schingiuiesc Imnul de stat, la ce sa ne mai asteptam?
  In fapt, constat ca nu au capabilitatea de a reda corect textul oficial al IMNULUI DE STAT. Ar fi interesant de testat demnitarii pe acest text. Sigur l-ar pica si sa-r clasa sub vietnamezii, senegalezii sau filipinezii care dau examen pentru obtinerea cetateniei in Romania.

 14. Nu știu dacă dumneavoastră ascultați, in general, textul din clipuri. Acest clip nu spune nume, nu se referă la nimeni. Este insinuant, manipulator și non-clip. Asta denotă că fac parte din acești NE-AU. Cine sunt acești ne-au? Omul din ne-au tăiat pensiile se uita speriat. Dacă-l întrebi „cine ți-a tăiat pensia tataie?” o să-ți spună tinerelul ca aia când sau tăiat 4 zerouri. Acești ne-au vor avea componenți ca la REVOLUȚIE. Dacă decurge normal, vor avea poze ANTI-REZIST pentru mapamond, dacă sunt conflicte vor încerca să înnăbușe orice dorință a ROMÂNULUI pentru revoluție. Mici bătăi nevăzute, mici dispariții in dube, mici leșinări calculate….. Întrebați revoluționarii, dar nu pe cei vânduți ulterior comuniștilor. Paradoxal, dacă am rula clipul zilnic, pe frontispiciul unei clădiri, oamenii vor începe să-și pună întrebări. „Cum să am pensie bună când economia-i un dezastru, s-a scumpit benzina și n-are nici putere de cumpărare?” Acum sunt la conducere cei pentru care am ieșit in stradă, de ce mi-e rău? Dacă am ști că că nu sunt bătăuși și scandalagii, ca să nu spun scursuri nomenclaturiste, ar merita să ne unim și să deturnăm mitingul spre cei care cu adevărat NE-AU. Dar vor fi, mulți, pentru că oamenii aduși cu sila (35%) nu sunt credibili. Dureros e faptul că 65% sunt convinși ca fac bine, și s-ar putea sa aibă ceva dreptate, dar in cu totul alt sens decât gândesc ei.