G4Media.ro

VIDEO Cum a pus-o Alexandru Rafila la punct pe Diana Șoșoacă, încurcată…

VIDEO Cum a pus-o Alexandru Rafila la punct pe Diana Șoșoacă, încurcată de termenul ”septic”: Sunt mai inteligentă decât alții / Absolut, se vede de la distanță

Medicul Alexandru Rafila, deputat PSD, a pus-o la punct într-o intervenție la Antena 3 pe senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, într-o discuție despre modul în care sunt făcute testele pentru depistarea infectării cu noul coronavirus.

După o serie de întreruperi și comentarii din partea senatoarei Șoșoacă, Rafila i-a cerut să-l lase să răspundă, spunându-i reprezentantei AUR că ”aveți întrebări în cascadă”.

”Pentru că sunt mai inteligentă decât alții”, a replicat Șoșoacă, Rafila răspunzându-i imediat: ”Absolut, se vede de la distanță!”.

Ulterior, Rafila a ironizat-o pe Șoșoacă pentru o greșeală de terminologie. Senatoarea AUR a folosit greșit termenul ”septic”, susținând că în România nu există nici un mediu septic în care să se realizeze recoltarea probelor pentru testare”. „Doamna Șoșoacă, un mediu septic înseamnă un mediu infectat”, i-a spus Rafila.

Șoșoacă s-a remarcat prin numeroasele scandaluri provocate în Parlament sau în platourile TV și pentru poziția anti-vaccin.

Vezi aici înregistrarea video a schimbului de replici dintre Rafila și Șoșoacă

Foto: Alexandru Rafila (InquamPhotos) – Diana Șoșoacă (Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

41 comentarii

 1. Absolut! Când AiURita deschide gura aia lugubră și infectă, mor muștele la 10 metri.

 2. Spui sosoaca si tragi apa la wc

 3. Adica a fost o discutie de inalta tinuta intelectuala intre doi corifei ai gindirii.

  • Nenea Rafila cunoaste f bine mediul septic. Doar vine din unul -psd. Si te gandesti ca voiau sa faca impreuna majoritate pt a conduce tara ….

 4. Cum ar veni, PSD e un mediu septic, de pilda.

 5. Șoșocile neamului mioritic duduie de cât le dă mintea în clocot. Această paceaură de mahala este chintesența șoșoismului ca doctrină politică. Discursul e de inclus în anale căci anală îi este devenirea întru prostie monumentală. Hai sictir, fă, poate înțelegi așa ce voi pentru ca sa zic….

 6. Septic este creierul sosoacei . Duceti-o la latr…a3 pt spălare. Cine se aseamănă , se adună. Sau mai bine zis : a tunat și i-a adunat!!!

 7. …Dangaaa, langaaa…langaaa, dangaaa, suna peste vai, talangaaa…si de la pasune iacaaa, tacticos vine Sosoaca…

 8. Departe de a ma numi fan, partizan sau admirator al d-nei Sosoaca. Chiar vice-versa! Insa, la cat e de inspirata uneori in a gasi metehne interlocutorilor, chiar daca acestia nu le au.., regret ca nu l-a pus cu BOTUL pe labe pe onorabilul dom’rafila, fiu de tortionar, turnator ales, un om de nimic care chiar s-a catarat, prin impostura, ca sa ajunga unde e acum. Pacat ca d-na Sosoaca nu l-a trimis la originea genealogica peste care s-a lasat GREA TACERE, DE MOARTE TACERE..sau poate ca doar Dumnezeu se poate lega de acest biped, ..mai stii cat de adanci ii sunt RADACINILE???
  PRIETENII STIU DE CE!!!!

  • Oi avea tu dreptate dar pana nu iesim din logica “fii vinovati pentru ce au facut tatii” nu vom evolua. Daca parintii mei ar fi fost orice ilegalisti nu vad ABSOLUT niciun motiv sa fiu eu pedepsit si sa mi se reproseze asa ceva. Nici nu as baga in seama asa ceva. De ce? Simplu: nu iti poti alege parintii. Asta asa, ca paranteza ca vad ca tot in anul 1900 inaintea erei noastre am ramas.

  • Rafila mi s-a parut un tip foarte ok. Ar fi frumos ca sa ajunga seful PSD candva. Mi-a placut faptul ca a sustinut deschiderea scolilor asa cum cer si Comisia Europeana si OMS. Alti medici s-au ascuns in spatele profesiei si o tin langa cu izolarea. Si multi din astia sunt in jurul actualului ministru al sanatatii.

  • Foarte corect Andrei. Unii din ura si prostie nu ies. Eu n-am votat PSD , am votat USR dar l-as prefera pe Rafila lui Voiculescu la sanatate. Mi s-a parut unul dintre putinii medici din tara care vede lucrurile si altfel nu doar prin prisma profesiei.

 9. „Pandemia va mai dura și este timp, așadar, ca tabletele să ajungă la copii înainte de încheierea pandemiei”

 10. Sigur că da! Doamna Șoșoacă se remarcă în rândurile elitei intelectuale românești cu întrebări în cascadă pe intervalul aseptic [90–109 IQ] la chestii tehnice și pe intervalul sterilizat [110–119] la capitolul comunicare și inteligență emoțională.

 11. Vai de tara asta ,cu asemenea parlamentari,de ras si de kk madam aiurita

 12. Regret, dar domnul Rafila a devenit dintr-un redutabil specialist, gornistul PSD, și excelează în dialogul cu Sosoaca. Halal!

 13. @Andrei se vede ca esti puiut de ilegalist. Ilegalistii au fost comunistii. Daca ti-ar fi fost impuscat bunicul in ceafa de onorabilul tata al bipedului in cauza, nu cred ca ai mai fi vorbit asa ..sau mai stii..v-am spus eu..Radacinile bipedului sunt ADANCI!

  • Hai ma lasa-ma ca nu cunosti nimic de istoria interbelica. Asasinatele ordonate de Carol al II-lea si masacrele comise la gramada au aratat ca mizeria aia de organizare monarhica medievala existenta in interbelic era fel de rea ca si comunismul

 14. Ca si Cartarescu, in cazul cu retardata antivaccinista, si Rafila e un intelectual. Sosonul nu are cum sa se ridice la nivelul cizmei din piele. Puneti prostimea la punct, domnilor, altfel va acapara intreaga populatie! Imi place, like, sa combatem prostia, suficienta si analfabetismul functional din toate pozitiile, cum trageau teroristii pe vremuri.

 15. Ce intrecere între specialistul trecut la PSD și aurita Sosoaca. Îmi vine sa spun râzând ca a fost aproape meci egal. Jos a coborât reprezentantul OMS!

  • Faptul ca tu ai tras concluzia ca fost meci egal doar pentru ca Sosoaca are vocea stridenta dovedeste fara echivoc faptul ca te aflii in acelasi palier de Iq cu primata.

 16. Tov Rafila fiul securistului Rafila mare Parlamentar.
  Ce zice este lege nu se poate contesta.
  Chiar stăpânii lui de la OMS recunosc rata mare de eroare de la testele vieții.
  Botniță forever cum zice Chireacul ziarist.
  Să ne închinăm la Rafilă vodă, Cercel Vătaful și guristul Chireac.

 17. Vai da ce minunat dl Tapa la@@@b.
  Bucuros că a ieșitt tataie la licurici????
  Rafilianul este bun că este de la secu.
  Securiștii se sprijină între ei.

 18. @ Nu face și Rafila parte din cei care au recomandat parlamentului internarea forțată a asimptomaticilor , fapt unic în lume?
  De ce nu militează Rafila pentru autopsia și analize de sânge la cei care sunt declarați morți de covid, pentru că are sau a avut legături cu oms?
  De ce nu ne spune pentru ce s-a interzis hidoxiclorochina , azitromicina, remdesivir, sau pentru ce nu se mai găsețe ivetmectina? De ce nu se lasă omeni în pace cu campania asta agresivă de vaccinare?

 19. Eu inteleg ca fiecare are anumite simpatii politice( prefera un colt sau altul din hazna),dar comparatia pe care o fac unii intre Rafila si Sosoaca e aiuritoare,ce draq mah comparati primata aia cu un om inteligent(chiar daca s-a inscris in partidul lui Darth Vader).

 20. @ Darwin
  specialiști ca Rafila avem prea mulți , sunt excedentari, și nu prea avem ce ne face cu ei, luptători pentru drepturile omului ca Șoșoșacă sunt prea puțini și sunt de necesitate indispensabilă.

  • Daca nu reusea sa va convinga de lupta ei imaginara pentru drepturile omului nu traiam rusinea de a avea un asemenea parlamentar(si vorbim de parlamentul Romaniei care nu e chiar Academia Romana).In realitate doar latra tare ca sa distraga atentia(votantilor ei) de la faptul ca e penibila,pentru restul lumii e evident.

  • Am inteles ce a vrut sa spuna Sosoaca,ca sint microbi peste tot si tot ne-am facut mari,pina cind a aparut virusul minune,care a ucis economia si a scazut nivelul de trai

 21. Septica e constituția, Sosoaca doar o apără.

  • @ Emil,
   a specula o greșeală de exprimare, a uni om cu fapte notabile , pentru a-l denigra , arată un caracter precar , ca să nu zic mai mult! Dacă a greșit în exprimare un cuvânt , nu a greșit și în mintea ei, și tu știi acest lucru, dar vrei să exploatezi o greșeală de exprimare, pentru că ochiul tău este rău.

  • @ Darwin,
   Într-o lume plină de criminali , ucigași de tot felul , violatori, bătăuși , oameni plini de ură, de răzbunare, de furtișaguri, de scandalagii, de vicleni, de înșelători, de obraznici, de aroganți de trufași , de abuzatori de tot felul, de profitori de tot felul , de mincinoși , de lacomi de avere, de curvari și preacurvari, poftitori după trupul altora, de pedofili, călcători de cuvânt , de agresori de tot felul, invidioși, lăudăroși, bârfitori, urâtori de Dumnezeu, plini de tot felul de nedreptăți, certăreți, gâlcevitori, fără dragoste firească, cruzi, fără milă, iubitori de câștig mârșav, plini de cugete murdare, fățarnici, plini de mânie, de iuțime, fără rușine, nerecunoscători, oameni ce nu cunosc calea păcii, îmbuibați, drogați, fumători, fără răbdare, plini de blesteme , de vorbe de ocară, fără onoare, tupeișiti, lingușitori, corupți de la adevăr, corupători de suflete , amăgitori, flecari, sâcâitori , grabnici să facă răul, nepricepuți să facă binele, șantajiști, neiertători, batjocoritori, fără pricepere, neascultători, hulitori, eretici, idolatri, fără cumpătare, neglijenți, superficiali, labili, iritabili, fără purtare cuviincioasă , jignitori , neamiabili, supărăcioși, îmbufnați, leneși, trândavi, surexcitați, neloiali, nesinceri, părtinitori, hulpavi, isterici, fără blândețe, fără îndurare, fără compasiune, fără judecată, fără gingășie , nesensibili, neiubitori de bine, neiubitori de adevăr, iubitori de orgii , destrăbălați, chinuitori de oameni, risipitori de bani , petrecăreți, iubitori de plăceri vanitoase , impulsivi, gargaragii, urzitori de rele, neascultători de părinți, trădători, țepari, vulgari, egoiști, dornici de parvenire, sadici, șireți, nerespectoși, fără tandrețe, fără inimă, dornici de scandal și de ceartă, întărâtători la scandal, la ceartă, la viclenii, la abuzuri, la ucideri, la violență, la furtișaguri , la curvii și preacurvii, și la toate relele celelalte, oameni pentru care semenii lor nu au nici un preț în ochii lor, pârâtori, instabili, nestatornici, ploconitori, mândri, disprețuitori, denigratori, dornici le înălțare, de stăpânire peste alți oameni, călcători de legi, dornici de mărire, dornici să primească laude și onoruri de la oameni, dornici de putere, neînfrânați, pătimași, plini de vicii, dezbinători de familii, corupători de minori, învățători în rele, avari, neîngăduitori, secretomani, tăinuitori de răutăți, fricoși, prădători, jefuitori, distrugători de destine și de bunuri, exploatatori, uneltitori, ridiculizatori , de cei care-și înjosesc semenii , defăimători, de neîmblânzit, încăpățânați, vânzători de frați, vânzători de oameni, amenințători cu pagube materiale, cu integritatea corporală , cu moartea, amenițători cu sechestrarea și lipsirea de libertate, torturatori fizici și psihici, hărțuitori fizici și psihici, producători de disconfort fizic și psihic, insultători, vânzători de neam , vânzători de țară , etc. , etc. , etc. , deci într-o astfel de lume a te purta normal este pentru toți aceștia , o nebunie. Da sunt fericit și mă bucur când astfel de oameni mă consideră nebun , pentru că ei înșiși recunosc prin acestă „calificare” că nu fac parte din ceata lor, adică a acelor care au inversat sistemul de valori, care numesc binele rău și răul bine.

 22. @ Darwin
  rușinos este să dai o lege contra dreptului fundamental al omului , să bagi cu poliția și jandarmii , pe baza unui simplu test pe care nu poți să-l contești , pe un așa zis asimptomatic în spital. Cei care susțin un abuz fără precedent , în istoria omenirii sunt rușina omenirii. Acest asalt nemaivăzut cu măsurile exagerat luate cu ocazia acestei tulburări planetare, și cu ceata de binefăcători și salvatori care vor să ne facă bine cu forța, cu vaccinurile lor, încercarea de violare a conștiinței umane, abuzul abuzurilor.
  Atacurilor acestei oști a întunericului. trebuie să li se dea o ripostă adecvată.

 23. Vezi ca ai scris rusina, deci ce afirmi e gresit. Semnat,Rafila.
  Totusi,Rafila a zis un lucru bun,la tv: este un paradox, testele din alti ani indicau 12% gripa sezoniera,acum sint 12% covid si nu mai e sezoniera.
  Statistica l-a confirmat si acum,la Suceava au fost in anul trecut 1500 cazuri de pneumonie, in pandemie au fost 500.

  • Tare „statistica” ai inventat,si ca in fiecare an gripa asta sezoniera a tinut paturie de ati ocupate chiar si vara si a ucis 17.000 de romani cu boli „incurabile” ca hti,glicemii crescute si obezitate. Oricum cu tratament nu mai traiau mai mult de 25-30 de ani deci nu e de la pandemie.

 24. Aaaaaa,ok,am crezut ca esti parlamentar Aur si iti sustii colegii,acum imi dau seama ca ai cunoscut alti adepti ai Sosoacai pe holurile unui spital de psihiatrie. Succes in lupta contra”intunericului”,peste sute de ani voi si arhanghelul Sosoaca veti fi pictati in biserici ucigand „dragonul”.

  • @ Darwi,
   Într-o lume plină de criminali , ucigași de tot felul , violatori, bătăuși , oameni plini de ură, de răzbunare, de furtișaguri, de scandalagii, de vicleni, de înșelători, de obraznici, de aroganți de trufași , de abuzatori de tot felul, de profitori de tot felul , de mincinoși , de lacomi de avere, de curvari și preacurvari, poftitori după trupul altora, de pedofili, călcători de cuvânt , de agresori de tot felul, invidioși, lăudăroși, bârfitori, urâtori de Dumnezeu, plini de tot felul de nedreptăți, certăreți, gâlcevitori, fără dragoste firească, cruzi, fără milă, iubitori de câștig mârșav, plini de cugete murdare, fățarnici, plini de mânie, de iuțime, fără rușine, nerecunoscători, oameni ce nu cunosc calea păcii, îmbuibați, drogați, fumători, fără răbdare, plini de blesteme , de vorbe de ocară, fără onoare, tupeișiti, lingușitori, corupți de la adevăr, corupători de suflete , amăgitori, flecari, sâcâitori , grabnici să facă răul, nepricepuți să facă binele, șantajiști, neiertători, batjocoritori, fără pricepere, neascultători, hulitori, eretici, idolatri, fără cumpătare, neglijenți, superficiali, labili, iritabili, fără purtare cuviincioasă , jignitori , neamiabili, supărăcioși, îmbufnați, leneși, trândavi, surexcitați, neloiali, nesinceri, părtinitori, hulpavi, isterici, fără blândețe, fără îndurare, fără compasiune, fără judecată, fără gingășie , nesensibili, neiubitori de bine, neiubitori de adevăr, iubitori de orgii , destrăbălați, chinuitori de oameni, risipitori de bani , petrecăreți, iubitori de plăceri vanitoase , impulsivi, gargaragii, urzitori de rele, neascultători de părinți, trădători, țepari, vulgari, egoiști, dornici de parvenire, sadici, șireți, nerespectoși, fără tandrețe, fără inimă, dornici de scandal și de ceartă, întărâtători la scandal, la ceartă, la viclenii, la abuzuri, la ucideri, la violență, la furtișaguri , la curvii și preacurvii, și la toate relele celelalte, oameni pentru care semenii lor nu au nici un preț în ochii lor, pârâtori, instabili, nestatornici, ploconitori, mândri, disprețuitori, denigratori, dornici le înălțare, de stăpânire peste alți oameni, călcători de legi, dornici de mărire, dornici să primească laude și onoruri de la oameni, dornici de putere, neînfrânați, pătimași, plini de vicii, dezbinători de familii, corupători de minori, învățători în rele, avari, neîngăduitori, secretomani, tăinuitori de răutăți, fricoși, prădători, jefuitori, distrugători de destine și de bunuri, exploatatori, uneltitori, ridiculizatori , de cei care-și înjosesc semenii , defăimători, de neîmblânzit, încăpățânați, vânzători de frați, vânzători de oameni, amenințători cu pagube materiale, cu integritatea corporală , cu moartea, amenițători cu sechestrarea și lipsirea de libertate, torturatori fizici și psihici, hărțuitori fizici și psihici, producători de disconfort fizic și psihic, insultători, vânzători de neam , vânzători de țară , etc. , etc. , etc. , deci într-o astfel de lume a te purta normal este pentru toți aceștia , o nebunie. Da sunt fericit și mă bucur când astfel de oameni mă consideră nebun , pentru că ei înșiși recunosc prin acestă „calificare” că nu fac parte din ceata lor, adică a acelor care au inversat sistemul de valori, care numesc binele rău și răul bine.

 25. Un punct negru în fundu’ gurii!! Mama ei de șoșo-carie 😷

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.