G4Media.ro

VIDEO Balerinul Serghei Polunin promovează România printr-un clip filmat pe Transalpina şi…

VIDEO Balerinul Serghei Polunin promovează România printr-un clip filmat pe Transalpina şi într-o pădure de stejari seculari din judeţul Vâlcea

Celebrul balerin Serghei Polunin a filmat în România clipul „The Road to Eternity”, prin care vrea să le împărtăşească fanilor o parte din locurile extraordinare pe care le-a văzut în ţara noastră.

Videoclipul, pe muzica lui Miroslav Bako, a fost filmat pe Transalpina şi la marginea unei păduri de stejari seculari din judeţul Vâlcea, locuri alese anume pentru a sublinia ideea că natura este eternă şi oamenii ar trebui să o respecte.

Producţia a fost realizată de regizorul Bogdan Daragiu, cunoscut pentru colaborările cu artişti precum Inna, Delia, Antonia şi Carla’s Dreams.

Serghei Polunin a vizitat România în luna iulie, când a fost invitat special la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Prima parte a „The Road to Eternity” a fost filmată pe Transalpina (Drumul Regelui), considerat cel mai frumos şi mai impresionant traseu montan din România. Stejarul lângă care este filmată a doua parte a clipului este unul dintre cele mai frumoase exemplare.

„A fost cu totul special să dansez în România, în mijlocul naturii. Pentru mine a fost o experienţă unică, deoarece am reuşit să mă conectez la nivel spiritual cu tot ce mă înconjura”, a declarat Serghei Polunin, citat într-un comunicat de presă.

A doua parte a clipului a fost filmată în judeţul Vâlcea într-o pădure de stejari seculari.

„M-am simţit extraordinar la filmări şi mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu Serghei Polunin, care este cu siguranţă un artist desăvârşit. Impresionează prin explozia mişcărilor şi felul în care se adaptează extrem de rapid la condiţiile de filmare, care nu au fost tocmai prietenoase”, a spus regizorul Bogdan Daragiu, citat în comunicat.

Sursa foto: PiArt Vision

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Un mic propagandist cu tatuajul lui Putin pe piept ”promoveaza” ceva in Romania?
    Nu ar fi exclus ca actele artistice din Romania sa aiba si un substrat implicit, Opera din Paris i-a dat liber .

  2. celebru? Io nu am auzit niciodata de asta

  3. Doamne ferește sa mai vina rusii la noi… Sa nu ne mai promoveze.