G4Media.ro

VIDEO Asociaţia Pro Infrastructură: Pe autostrada Sebeș – Turda, lotul 2, meșterul…

VIDEO Asociaţia Pro Infrastructură: Pe autostrada Sebeș – Turda, lotul 2, meșterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp

Asociaţia Pro Infrastructură arată că pe lotul 2 al Autostrăzii Seberş-Turda, ”meşterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp”.

Reprezentanţii Asociației afirmă că acest tronson a devenit „o veritabilă ruşine naţională”.

„Pe Sebeş-Turda, lotul 2, meşterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp. Aşa cum am spus în repetate rânduri în ultimele luni, haosul generalizat de pe şantier, mobilizarea necorespunzătoare şi managementul dezastruos al grecilor de la Aktor a transformat acest tronson de autostradă într-o veritabilă ruşine naţională”, a transmis, joi seară, Asociaţia Pro Infrastructură, conform news.ro.

Constructorul este nevoit să refacă porțiunea de autostradă, pentru că nu a fost gândit un sistem de scurgere a apelor care să protejeze terasamentele, balastul stabilizat și taluzele. „Constructorul este nevoit să refacă din nou şi din nou autostrada, asemenea eroului Sisif din mitologia greacă”, spun reprezentanții Asociației.

Ei au mai adăugat că deși contractul este semnat din 2014, cu termen de finalizare în 2016, în ritmul actual de muncă este greu de crezut că tronsonul de autostradă se va finaliza în anul 2021.

„Ne exprimăm speranţa că Aktor nu va mai obţine contracte de infrastructură de transport în România, fiind evident că nu deţine capacitatea organizatorică şi umană să ducă la bun sfârşit proiecte de o asemenea anvergură”, au mai afirmat reprezentanţii organizaţiei”, susține Asociaţia Pro Infrastructură.

Sursa Foto/Video Asociația Por Infrastructură

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Ar fi mai normal sa vedem numele reprezentatntului „Asociatiei”. In realitate, e mereu aceeasi persoana. Cand intelegi ca „un baiat cu o drona” nu au motive logice sa-si spuna „asociatie”, incepi sa iti intrebari cu privire la alte problemute. Valabil si pentru Funky, „Alianta” Reset etc.

 2. Nu știu ce să mai zic .Adevărul este că grecii nu prea au tradiție în acest domeniu .Nu mă pricep .
  Realizarea metroului din Dr. Taberei este excepțională . Că în Vest .

  • @Ghiu
   Plimbă-te pe îndelete, pe autostrăzile Greciei, și o să vezi calitatea acelor [autostrăzi] – comparativ cu astea..
   (Dar NU garantez, că alea grecești îs făcute de ei !)

 3. De unde mama naibii a castigat aceasta firma licitatia pe acest tronson? Va trece si 2021 si cand va veni alt ministru sa i stranga cu usa ei vor spune din nou ca sunt in grafic cu lucrarile cum au spus si anul trecut.

 4. Surpriza, au mai castigat o autostradă! A0 centura de sud a Bucureștiului. Probabil un alt vis spulberat! Rusine sa le fie atât celor de la Autor cat si celor de la CNAIR

 5. Cum, nu o sa fie gata anul asta? Nu pot sa cred, asa ceva! Competentul Bode dadea ca sigura deschiderea pana la sfarsitul anului. 😂

 6. Lotul 2 nu va fi gata nici in 2021. Cu cateva utilaje si o mana de oameni nu poti face un lucru de calitate. Nu inteleg insa pasivitatea autoritatilor care se fac ca nu vad ce se intampla. In orice tara civilizata constructorul era penalizat si presat sa termine.
  Suntem mai rau ca o tara bananiera

 7. Lucrari intarziate de foarte multi ani si tu vrei sa termine totul intr-un an? Pe infdastructura, beneficiind si de contextul inlaturarii limitei de deficit, anul asta, comparativ cu perioada anterioara, e nu bun, e exceptional! Doua din cinci segmente din Sibiu-Pitesti in executie, inca un segment cu desemnarea constructorului in perioada urmatoare si alte doua segmente unde se pregateste scoaterea la licitatie. Centura Bacaului aproape terminata si studiile de fezabilitate pe alte segmente din autostrada Moldovei avansate bine. Segmente finalizate, in constructie, plus segmente cu licitatii incheiate pentru desemnarea constructorilor. A0 in lucru. Podul de la Braila in lucru. Linia de metrou Drumul Taberei finalizata. Nu-i greu sa te documentezi, e toata informatia pe net.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.