G4Media.ro

VIDEO Armata israeliană publică noi imagini care ar dovedi că spitalul din…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Armata israeliană publică noi imagini care ar dovedi că spitalul din Gaza nu a fost lovit de o rachetă militară / Lipsa unui crater ar indica faptul că sursa exploziei nu a fost o lovitură a unei rachete israeliene

Armata israeliană a dat publicităţii imagini filmate cu drona, miercuri dimineaţă, la spitalul din Gaza unde marţi seară a avut loc o explozie devastatoare, care arată pagube foarte limitate la spitalul în sine şi niciun crater în parcarea care ar fi fost lovită de rachetă. Lipsa unui crater indică faptul că sursa exploziei nu a fost o lovitură a unei rachete a forţelor de apărare israeliene (IDF), scrie The Times of Israel, citat de News.ro.

Forţa exploziei de la spitalul al-Ahli al-Arabi a lovit cu precădere o curte şi o parcare din centrul complexului medical, care era plin de familii care se refugiau din calea loviturilor aeriene din cartierele din jur, a declarat episcopul anglican responsabil de acest complex, scrie The Guardian.

Hosam Naoum, episcopul anglican al Ierusalimului, a declarat, de asemenea, jurnaliştilor că, în zilele de dinaintea exploziei devastatoare care a lovit spitalul din Gaza, forţele israeliene au emis trei avertismente de evacuare transmise directorilor acestuia, iar spitalul chiar a fost lovit de două ori cu rachete.

Israelul a negat că a lovit spitalul marţi, spunând că explozia a fost cauzată de focosul şi propulsoarele unei rachete a Jihadului Islamic, care a fost lansată greşit.

Israelul difuzează o înregistrare video şi una audio care ar dovedi, susţine armata israeliană, vina Jihadului Islamic în explozia de la Spitalul arab al-Ahli din oraşul Gaza.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Nu e de mirare ca gun0aiele jihadiste mint iar exact cum i-a invatat Putler si Iranul.

  2. Deci pe cladirea aia subt panouri solare INTACTE dar explozia a omorat 500 sau 1000 de oameni???

  3. 1).O frază inceputa cu „Deci”, in limba romana este incorecta. 2) „subt”???? De ce n-ai scris supt?3). Înainte de „dar” se folosește o o propozitie afirmativă care trebuie să conțină un verb. 4). Te-a lămurit Cip că fumatul dăunează? Nu mai fuma, du-te la școală că te rupe tac-tu!