G4Media.ro

VIDEO Amazon anunță că va lansa o dronă de supraveghere făcută să…

Secțiune susținută de
Concordia

VIDEO Amazon anunță că va lansa o dronă de supraveghere făcută să zboare prin casă pentru a detecta hoții

Amazon a anunțat că va produce o dronă autonomă de supraveghere de interior, care va proteja casele de intruși, fie ei hoți sau animale sălbatice, scrie Wired.

Produsele lansate în 2020 presupun o schimbare de perspectivă, în contextul pandemiei și reașezării vieții mai mult în jurul caselor și apartamentelor noastre. Devine tot mai greu să decidem dacă chiar avem nevoie sau nu de un nou gadget. Această dronă de la Amazon a fost planificată în urmă cu mai bine de un an, dar abia acum va intra în producție, potrivit Wired.

Drona este autonomă și dotată cu camere de filmat, fiind destinată celor care nu își permit sau nu vor să instaleze camere video în fiecare cameră a casei.

Gadget-ul poartă numele de Ring Always Home Cam (produsul fiind vândut sub brandul Ring, deținut de Amazon). Numele face referire la etosul Ring, de a fi acolo unde nu sunt tu nu ești, spune Dave Limp, șeful diviziei de hardware a companiei.

„Ideea a venit de la clienții care nu vor camere de filmat peste tot din rațiuni de intimitate sau pentru că nu au prize în locul potrivit sau pentru că pur și simplu nu își permit”, spune el. Fondatorul Ring a numit produsul unul „evident, dar foarte greu de construit”.

Drona se activează atunci când detectează mișcare în casă. Ea va zbura din stația de încărcare spre locul unde are loc incidentul – fie că e vorba de un intrus sau de un animal sălbatic.

Dave Limp spune că ideea Amazon este de a avea un singur produs care să apară acolo unde clientul are nevoie de el, când are nevoie de el, în același fel în care funcționează și Alexa.

În cadrul aceluiași eveniment de lansare, Amazon a mai anunțat o nouă boxă Echo, în formă de glob, un nou router WiFi și o alarmă pentru automobile Ring.

sursa foto: Ring / Amazon

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Conectata direct la serverele CIA si a baietilor de la Cozy Bear. Prostia si domnia se plateste! De parca nu erau de ajuns tintarii, mustele si plosnitele.

  2. Big brother e „cool”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.