G4Media.ro

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a ajuns la Parchetul General/ Va fi audiat ca…

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a ajuns la Parchetul General/ Va fi audiat ca martor în dosarul violențelor din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a ajuns cu puțin timp în urmă la Parchetul General, unde va fi audiat ca martor în dosarul violențelor de la mitingul din data de 10 august, când jandarmii au bătut protestatarii din Piața Victoriei, transmite corespondentul G4Media.ro. Tot astăzi a fost audiat și șeful DIPI, Mihai Cristian Mărculescu.

(Sursa foto: Inquamphotos/ Autor: Octav Ganea)

Parchetul general a anunțat joi că numărul plângerilor penale depuse ca urmare a reprimării violente de către jandarmi a mitingului din 10 august din Piața Victoriei a ajuns la 651.

”Sunt efectuate în continuare activități privind identificarea persoanelor care au fost implicate în comiterea violențelor”, mai precizează Parchetul general.

În ultimele zile au început să fie chemați la Parchet pentru a da explicații cu privire a violențele din 10 august șefii din Jandarmerie, precum și prefectul Capitalei, Speranța Cliseru.

Astfel, joi a fost audiat colonelul Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei (BSIJ), celebrul “om în alb”, aşa cum a devenit cunoscut pe reţele de socializare. El a ieșit în jurul orei 15.15 de la Parchetul General, unde a fost audiat în calitate de martor de procurorii militari. Comandantul a refuzat să răspundă întrebărilor. Întrebat cu insistență dacă a fost justificată violența jandarmilor, Paraschiv a răspuns: ”m-ați văzut pe mine agresiv?”

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Alt nenorocit căruia de asemenea îi doresc un călduros la mulți ani! Cu executare. Fmmdepesedist.

  2. La primaria generala au fost puse bazele reprimarii manifestării ce urma sa aiba loc pe 10 august.

  3. Să nu subestimâm Justitia Română, apărătoarea mafiotilor. Nici acum nu se știe cine a ucis in dec. 89, iar cei care au organizat mineriada sunt inca liberi. Cu Jandarmeriada va fi la fel.

  4. Grobianul ăsta, deja a afirmat că la protest a avut loc o bătălie de tip Belfast. What ? ?????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.