G4Media.ro

Verdictul final în mega afacerea retrocedărilor de pădure, în care sunt judecați…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Verdictul final în mega afacerea retrocedărilor de pădure, în care sunt judecați Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam, se amână. Instanța Supremă reia ultimul termen

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis, luni, să repună pe rol procesul privind retrocedarea de pădure, în care sunt protagoniști Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam. Acest lucru înseamnă că se vor relua ultimele dezbateri în dosar. Ședința de judecată a fost programată pentru 30 iunie.

Fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc și fiul său, Andrei Hrebenciuc, au fost condamnați joi la câte doi ani de închisoare în dosarul retrocedării de păduri de către Curtea de Apel Brașov, în 2021. Decizia nu a fost definitivă, iar cei doi au făcut apel. În cazul lui Andrei Hrebenciuc, pedeapsa e cu suspendare.

Viorel Hrebenciuc a fost unul dintre cei mai puternici lideri PSD în anii 90-2000, fiind considerat eminența cenușie a partidului.

În același dosar, ex-deputatul PSD Ioan Adam a fost condamnat tot la doi ani de închisoare, iar fostul judecător Ordog Lorand Andras – la 6 ani de închisoare. (Foto: InquamPhotos / Octav Ganea)

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

12 comentarii

 1. Ce era sa faca instanta, daca inca nu s-a prescris/dezincriminat fapta?

  • Hai și nu mai amânați verdictul final că ajunge de când îl tot plimbați, strămutați, prelungiți etc. Au furat gata, la ‘ umbra’ cu ei. Să preia ștafeta de la Dragnea.

 2. Borfașul asta vroia să treacă jumătate de județ pe numele lui , că așa a făcut toată viața lui el și cel mai corupt partid politic din Europa… PSD a școlit cei mai mari borfași din Românica.Ce rușine!

  • Pina și în Germania am găsit fugari din Italia dați în urmărire și implicați în furturi de lemne din Romania.Acesti borfași ar trebui sa putrezească în pușcărie.

  • OARE TE INTREC LA PROSTIE?NU CRED.

 3. Iar au „reluat”? Încă nu a sosit toată „convingerea”? Hrebenciucul e zgârcit nu aruncă cu hrebenciucii?

 4. La ce Justiție avem o să ajungă infractorii sa ceară despăgubire Statui Roman. Cum naiba sa dai 2 ani la ce jav a făcut gunoiul de Hrebenciuc.

 5. După pseudorevolutie au ieșit cele mai mari jigodii la suprafață. Îmbogățiri peste noapte cu aere de minți luminate .. exact că și îmbogățiri din Rusia….

 6. Atata ii tot judeca (amana) pana le cere scuze si le mai da si compensatii
  Tipic romanesc cand nu este justitie in tara
  Nu domnule… Nici un proces mai mult de 3 termene… In maxim 2 ani pt. Cele mai grele… Ce mai este de spus… Adaugat dupa atata timp?
  Pt. Cel ce fura un salam ii da 5 ani… Pt. Cel ce fura o padure ii da 2 ani cu suspendare si scuze

 7. La așa țară, așa judecători.
  Niște lepre.

  • „jos labele de pe justiție” ! Cine striga așa ? Înseamnă că justiția e buna așa cum e. Sau e buna numai atunci când convine intereselor ? Să aveți parte de ea.

 8. Avem o justitie corupta’ cu judecători prost pregătiți și corupti……Eu ma judec pentru bunul meu de 20 de ani…