G4Media.ro

Vasile Bănescu acuză „impostura profesională și corupția tentaculară” după moartea tinerei însărcinate…

Sursa foto: botosani24.ro

Vasile Bănescu acuză „impostura profesională și corupția tentaculară” după moartea tinerei însărcinate din Botoșani: „Destrămarea morală a societății naște monștri”

Vasile Bănescu acuză impostura profesională și corupția tentaculară după cazul tinerei însărcinate moarte la Maternitatea Botoșani. „Destrămarea morală a societății naște monștri”, a scris purtătorul de cuvânt al BOR sâmbătă, pe Facebook.

„Victimele concrete ale acestui proces de extincție morală, tolerat până dincolo de scandalos la toate nivelurile societății, crește într-un ritm înfricoșător. Cazurile sunt de o atrocitate care indică strigând la cer cel mai grav lucru posibil în această lume a noastră: dezumanizarea precedată de alarmanta descreștinare”, a mai scris Vasile Bănescu pe rețeaua de socializare.

Reamintim că la finalul săptămânii trecute Alexandra Ivanov, o tânără însărcinată, în vârstă de 25 de ani, a murit la Maternitatea Botoșani. Botoșănenii au scris „Nu am aer” și „Alexandra” pe fațada cabinetului particular al medicului Pitrop, unul dintre medicii considerați de către oameni responsabili de moartea tinerei.

Postarea integrală a lui Vasile Bănescu:

Moartea înlăcrimatei Alexandra ne privește (în ochi) pe toți

Destrămarea morală a societății, ca și cea a rațiunii dăruite de Dumnezeu, naște monștri precum:

– Impostura profesională care calcă senin, adică barbar în picioare orice principiu, lege sau jurământ, inclusiv pe cel al lui Hypocrate, care, printre altele, spune: „Atât cât mă ajută forțele și rațiunea, prescripțiile mele să fie făcute numai spre folosul și buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violență.”

– Corupția tentaculară care suprimă orice scrupul și anulează scopul real al oricărei instituții infestate, otrăvind cu doze uriașe de nedreptate corpul social, schilodit deja în fel și chip: de la absența unui plan de salvare națională prin Educație, la cea a drumurilor naționale civilizate care provoacă victime în serie, până la ignorarea sadică a unor femei care nasc murind și abundența variilor acte de complicitate cu răul multiform ce bântuie spațiul public nestingherit de nimic.

În absența unor necesare sancțiuni draconice (parte a educației cetățenești) pentru acte antisociale masiv destabilizatoare ale vitalei încrederi în Autoritate, sancțiuni echivalente ale unui real tratament pentru pacientul național, în golul acestei absențe prosperă și va prospera haosul nimicitor de vieți.

E important să ne amintim că în spatele oricărui act de corupție concretă, vizibilă, stă mereu unul de hâdă corupție spirituală, sfidător batjocoritoare la adresa principiilor de care se râde în hohot.

– Vulgaritatea agresivă care ucide bunul-simț, inclusiv simțul esențial al datoriei, dar și pe acela pentru curat, decent și frumos, murdărind tot ce atinge;

– Vicierea mentalului colectiv prin surparea inclusiv mediatică a nivelului atenției morale și culturale în mlaștina relativismului unde nimic nu mai contează și unde totul e permis.

Victimele concrete ale acestui proces de extincție morală, tolerat până dincolo de scandalos la toate nivelurile societății, crește într-un ritm înfricoșător.

Cazurile sunt de o atrocitate care indică strigând la cer cel mai grav lucru posibil în această lume a noastră: dezumanizarea precedată de alarmanta descreștinare.

Unul dintre aceste cazuri pentru care nu mai găsim cuvinte poartă un nume care a pătruns acum o săptămână în inimile celor ce încă le mai pasă, nume care nu trebuie uitat și care ar putea patrona, cu ajutorul lui Dumnezeu, începutul unei încă posibile și de neabandonat însănătoșiri a societății românești: ALEXANDRA (Ivanov)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. IPS Snagoveanu si P$D sunt creaturile dupa 30 ani.

  2. Când un reprezentant al clericilor vorbește de impostura, asta se numește demagogie.

  3. Iar a vorbit Banescu in limbi straine pentru politicienii din fruntea tarii si alegatorii lor lobotomizati. Sunt din ce in ce mai incantat de iesirile publice ale mireanului asta.