G4Media.ro

USR îl cheamă în Parlament pe ministrul Marcel Boloș pentru a prezenta…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

USR îl cheamă în Parlament pe ministrul Marcel Boloș pentru a prezenta stadiul implementării PNRR

La solicitarea USR, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş este chemat la comisia pentru afaceri europene pentru a prezenta stadiul implementării PNRR şi a programelor din fonduri europene, transmite News.ro.

„În numele USR, l-am chemat pe ministrul Boloş la Parlament, în Comisia pentru Afaceri Europene, pentru a discuta deschis despre PNRR, în care subiecte importante sunt reforma pensiilor şi legile educaţiei. Avem nevoie de un dialog constant pentru a ne asigura că implementarea PNRR va decurge bine!”, a declarat deputatul USR Iulian Bulai, membru în comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, conform comunicatului de presă al USR.

Un alt deputat USR a adăugat că formaţiunea vrea ca ministrul Boloş să prezinte stadiul implementării PNRR şi a programelor din fonduri europene.

„Suplimentar i-am solicitat şi o situaţie privind programele de sprijin pentru mediul de afaceri. PNRR poate fi revoluţia economică a României. Un rol important îl are şi Măsura 4.1.1, prin care se acordă ajutoare de stat de până la un milion de euro microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici şi mijlocii. Este foarte important să avem evaluări periodice, minuţioase, a stadiului tuturor acestor proiecte”, a adăugat Viorel Băltăreţu, deputat USR.

Are România vreo şansă să primească anul acesta vreun leu prin PNRR, întreabă USR şi adaugă că „la această întrebare şi multe altele trebuie să răspundă ministrul Boloş, în condiţiile în care sunt tot mai multe semne că actualul guvern nu are capacitatea să atragă fonduri din cele peste 8 miliarde de euro aferente anului 2023”.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Va veni asa cum si Citu a venit in timpul guwernarii pdl-pnl-usr.

  2. Bolos, in loc sa se ocupe cu implementarea PNRR, cel real, face spune la gura si se zbate din colt in colt sa bage in PNRR hidrocentralele ecocid. Partea imaginara si nociva a PNRR este mai importanta pentru el decat PNRR-ul real.

  3. Pfoaaaaa ce tare…. este interesant ce vrea sa afle ușor. Minunat, numai că va trebui sa vă luați în timpul audierilor un aparat de tradus că să și ințelegeți limbajul. Perioadele petrecute la guvernare în aria fondurilor europene sa dovedit a fi greu de înțeles de voi, demonstrat de ministrul zero.