G4Media.ro

VIDEO Portretul robot al presupusului criminal al celor doi bătrâni din Timișoara…

Sursa foto: IPJ Timiș

VIDEO Portretul robot al presupusului criminal al celor doi bătrâni din Timișoara / Polițiștii fac apel la populație pentru prinderea bărbatului

Polițiștii fac apel la populație pentru prinderea presupului criminal al celor doi bătrâni din Timișoara. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat), precizează Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

UPDATE 17:39 Polițiștii au transmis portretul robot al presupusului criminal și cer ajutorul populației pentru a-l prinde.

presupus criminal batrani, timisoara, portret robot
sursa foto: IPJ Timiș

 

știrea inițială

Poliția a distribuit și o înregistrare cu bărbatul de pe o cameră de supraveghere.

Marți seara, cei doi bătrâni, în vârstă de 75 și 78 de ani, stăteau de vorbă la telefon cu unul dintre nepoți care locuiește în Germania, când, la un moment dat, au auzit zgomote în casă. Au apucat să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei, s-au auzit niște zgomote, apoi s-a așternut liniștea. Detalii aici.

Comunicatul Poliției:

Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc

în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură.

Totodată, apelăm și la sprijinul populației, oferi

ndu-vă câteva semnalmente ale bărbatului.

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă( purta un bandaj improvizat).

În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...