G4Media.ro

UPDATE Bărbatul găsit de poliţiştii de frontieră în apropiere de malul românesc…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

UPDATE Bărbatul găsit de poliţiştii de frontieră în apropiere de malul românesc al râului Tisa avea 34 de ani și era din Ucraina

Corpul unui bărbat decedat, probabil ucrainean, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră în albia râului Tisa, aproape de localitatea Crăciuneşti, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan, conform Agerpres.

UPDATE Ora 15:33 ”Astăzi, 19 aprilie, la ora 10.50, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați de către polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că în comună Bocicoiu Mare, în albia râului Tisa se află un cadavru.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care a constatat faptul că, la o distanță de aproximativ 15 metri față de malul râului Tisa, se afla un cadavru prins în vegetația de la nivelul râului Tisa. A fost solicitată intervenția lucrătorilor din cadrul I.S.U. Maramureș, care au adus la mal cadavrul unui bărbat de aproximativ 30-35 de ani.

În aceeași perioadă cu sesizarea polițiștilor de frontieră despre găsirea corpului neînsuflețit, la Postul de Poliție Bocicoiu Mare se afla un bărbat de 56 de ani din Ucraina, care ar fi declarat dispariția cumnatului său de care nu mai știa nimic de câteva zile. Bărbatul de 56 de ani le-a descris polițiștilor semnalmentele persoanei dispărute, iar, ulterior, a fost condus la fața locului, ocazie cu care a identificat corpul neînsuflețit ca fiind al cumnatului său, un bărbat de 34 de ani din Ucraina.

Cadavrul a fost transportat la prosectura spitalului în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului”.

știrea inițială

”Azi, în jurul orei 11.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, au descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa. Acesta a fost găsit la aproximativ 10 metri de malul românesc, pe direcţia localităţii Crăciuneşti”, a spus Iulia Stan.

Conform aceleiaşi surse, în cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureş.

Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Și cică ucrainenii abia așteaptă să lupte cu orcile lui Putin.

  2. Cata suferință din cauza unui vierme care se crede mai presus decât restul.

  3. Un nebun i conjurat de nebuni și care se cred ei buricul pământului! Blestemați sa fiți cu tot neamul vostru!

  4. condoleante