G4Media.ro

Universitatea Craiova a câștigat Cupa României după un meci dificil cu Astra

Sursa Foto: Facebook/ Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a câștigat Cupa României după un meci dificil cu Astra

CS Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Antrerior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018, transmite News.ro

Au marcat: Găman ’17 (p), Boe-Kane ’90+3 / A. Ivan ’14, Nistor ’99, Screciu ‘113.

Mijlocaşul Vladimir Screciu, care a marcat golul victoriei Universităţii Craiova în finala Cupei României cu Astra, scor 3-2, s-a declarat foarte bucuros pentru câştigarea trofeului, mai ales că a reuşit performanţa după doi ani în care a fost mai mult accidentat.

„Mă simt foarte bine că am câştigat Cupa României a doua oară cu Universitatea. Am avut o perioadă grea, doi ani de zile am stat numai accidentat, dar acum mă simt foarte bine, nu ne mai gândim la ce a fost”, a afirmat Screciu.

La rândul său, Alex Cicâldău a afirmat că se bucură foarte mult pentru Screciu, care practic a adus Cupa la Craiova. „Mă bucur pentru el, ne-a adus practic Cupa. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, dar ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. La 2-1 pentru Astra am fost puţin obosiţi şi a fost greu, dar Dan Nistor a reuşit un gol şi ne-am revenit”, a spus Cicâldău la Digisport.

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...