G4Media.ro

Ungureanu, USR: Sunt sigur că locuința din Bd. Aviatorilor Nr. 86 este…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ungureanu, USR: Sunt sigur că locuința din Bd. Aviatorilor Nr. 86 este pregătită pentru Iohannis / Acest palat are o suprafață de 1.200 mp, mai mare decât a celor șase case ale președintelui luate la un loc

Deputatul Emanuel-Dumitru Ungureanu a declarat, într-o emisiune de la postul de televiziune Antena 3 CNN, că este sigur că locuința renovată de RAAPPS la adresa Bd. Aviatorilor Nr. 86 este pregătită pentru președintele Iohannis. Reprezentantul USR a adăugat că imobilul are o suprafață mai mare decât a celor șase case deținute de președinte luate la un loc.

„Această casă, acest palat de 1.200 mp, este mai mare ca suprafață decât toate celelalte locuințe pe care le are Iohannis la un loc, care au 900 mp”, a declarat Ungureanu.

Prezent și el la emisiune, președintele PNL București, Sebastian Burduja, a declarat că nu a demonstrat nimeni că imobilul respectiv este pregătit pentru Iohannis, care în acest an va finaliza cel de-al doilea mandat la Cotroceni. „Aceasta situație trebuie lămurită, dar în acest moment nu este cinstit să acuzăm un om pe baza unor speculații”, a declarat ministrul Energiei.

Partidul extremist AUR a anunțat că va organiza un protest în fața vilei din Bd. Aviatorilor.

Fostul sediu al Partidului Național Liberal și al ALDE de pe Bd. Aviatorilor Nr. 86 din București este pe cale să fie transformat într-o „locuință individuală” care va fi atribuită președintelui Klaus Iohannis după ce acesta își va termina cel de-al doilea mandat, a declarat pentru G4Media.ro o sursă din mediul politic. Aceeași sursă a susținut că, în final, lucrările de amenajare vor costa echivalentul a 9 milioane de euro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. a fost impus prin PNRR de catre USR sa facem palat imparatului