G4Media.ro

Una dintre mamele bebelușilor infectați cu COVID-19: „DSP-ul nu ne-a sunat absolut…

Una dintre mamele bebelușilor infectați cu COVID-19: „DSP-ul nu ne-a sunat absolut deloc”

Mama unuia dintre cei 10 bebeluși infectați cu COVID-19 în Maternitatea Odobescu din Timișoata acuză că nu a primit nicio informare oficială din partea reprezentanților DSP Timiș.

Femeia a precizat pentru publicația Pressalert că a aflat de la un medic ginecolog că bebelușul ei a fost infectat cu Coronavirus: „Am vorbit cu colegele mele din salon, am fost patru, și la fel și ele au fost informate de medicii lor ginecologi. DSP-ul nu ne-a sunat absolut deloc”, spune aceasta.

Mama bebelușului s-a declarat extrem de afectată de situație cu care se confruntă. „De două zile parcă trăiesc un film de groază. După ce am născut, totul a fost în regulă până luni. Nu se purta mască. De luni, medicii au început să poarte mască și doar o parte dintre ei. Miercuri am aflat, la fel, neoficial, de la unul dintre medici, că avem în maternitate un caz cu coronvirus. La ora 7.00, am auzit în spital că maternitatea intră în carantină. (…)”, a spus femeia, citată de Pressalert sub protecția anonimatului.

Citește tot articolul pe Pressalert

Foto: Maternitatea Odobescu, Timișoara (sursa news.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. PNL < 10%.

  2. Eu i-aș da în judecată după ce se mai potolește nebunia asta. Înțeleg că numai la asta nu le stă familiilor gândul, dar… Copiii să fie bine.

  3. Statul e praf, trebuie resetat totul. Incepand cu CCR.

    • Vise, vise… Vise frumoase, ce-i drept.

      De-ar fi fost ‘romanul’ asa intelept, acum nu s-ar fi pus problema spitalelor aglomerate, lipsa coordonarii, lipsa materialelor, nesupunere sociala etc etc. Lucrurile vor reveni la normal dupa pandemie. Normalul din RO, bineinteles. Poate ma insel, ar fi bine.

  4. N-au timp de telefoane pentru familiile speriate și disperate pentru ca se ocupa de raportări și le e teama sa nu „greșească”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.