G4Media.ro

Un sucevean a sunat la 112 pentru a reclama că a fost…

sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Un sucevean a sunat la 112 pentru a reclama că a fost bătut de soacră / Polițiștii susțin că nu există nici un risc privind viața și integritatea bărbatului

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Suceava, a sunat sâmbătă seară la serviciul de urgență 112 pentru a reclama o agresiune: a cerut ajutorul polițiștilor după ce a fost bătut de soacră, scrie Monitorul de Suceava.

Polițiștii s-au deplasat la adresa indicată și l-au găsit pe cel care a reclamat agresiunea în fața blocului. Bărbatul care era sub influența alcoolului și a povestit că se afla în apartament cu soția, iar la un moment dat a sosit soacra în vârstă de 66 de ani.

O serie de neînțelegeri mai vechi au fost repuse pe tapet, iar discuțiile contradictorii au degenerat, iar soacra i-a dat mai multe palme pe spate.

Atât soacra, cât și soția reclamantului au recunoscut incidentul, dar au pus totul pe seama consumului exagerat de alcool al bărbatului.

Polițiștii au ajuns la concluzia că nu există nici un risc privind viața și integritatea bărbatului, care, de altfel, a refuzat să depună plângere sau să meargă la spital.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter