G4Media.ro

Un șarpe, blocat în cablurile de alimentare a unei pompe de benzină…

Sursa foto: Antena 3

Un șarpe, blocat în cablurile de alimentare a unei pompe de benzină / Jandarmii din Mehedinți au îndepărtat reptila de 1,5 metri / Un alt șarpe a fost găsit în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca

Jandarmii din Mehedinţi au intervenit pentru îndepărtarea unui şarpe de peste 150 de centimetri, care se încolăcise printre cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Reșița.

Jandarmeria Mehedinţi a anunţat că jandarmii au fost sesizaţi duminică, că se află un şarpte într-o benzinărie Petrom de pe Calea Timişoarei din Drobeta Turnu Severin.

“Patrula mixtă care se afla în misiune a observat un şarpe încolăcit printre cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină, motiv pentru care s-a solicitat sorijinul echipajului de intervenţie pentru îndepărtarea acestuia. La adresa indicată, jandarmii au ridicat un şarpe în lungime de peste 150 centimetri, pe care l-au eliberat ulterior în mediul său natural”, a transmis Jandarmeria Mehedinţi.

Un şarpe de un metru şi jumătate, apărut în apropierea unui imobil din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, a fost capturat de către echipaje de jandarmi şi voluntari, relatează News.ro. Reptila a fost eliberată în mediul său natural, departe de zonele locuite.

Intervenţia autorităţilor a avut loc după ce o persoană din Cluj-Napoca a sunat la 112, duminică seară, anunţând că, în gardul unui imobil din cartierul Mănăştur, este încolăcit un şarpe de culoare gri, lung de aproximativ un metru şi jumătate.

Reptila a fost capturată de către jandarmii clujeni.

Aceştia au luat legătura cu Organizaţia pentru Protecţia Mediului şi Combaterea Braconajului  (OPMCB), o asociaţie non-profit cu care Inspectoratul de Jandarmi Cluj a mai colaborat şi în trecut şi ai cărei reprezentanţi au preluat animalul şi l-au eliberat în mediul său natural departe de oraş.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...