G4Media.ro

Un profesor american a fost reintegrat de justiție, după ce a refuzat…

Un profesor american a fost reintegrat de justiție, după ce a refuzat să se adreseze elevilor transgender cu numele ales de aceștia

Curtea Supremă din Virginia a confirmat o hotărâre a unei instanțe inferioare, care a dispus reintegrarea în activitate a unui profesor de sport din nordul statului, care a spus că nu va pronunța numele elevilor transgender pe care aceștia au ales să le folosească, anunță NBC News, citând Associated Press.

O școală a apelat la Curtea Supremă, după ce un judecător a decis că sistemul școlar a încălcat drepturile de liberă exprimare ale profesorului Tanner Cross, suspendându-l după ce a vorbit la o ședință a consiliului școlar. Cross, profesor la școala elementară din Leesburg, a invocat propriile convingeri religioase, la o ședință a consiliului desfășurată în luna mai, în care se dezbăteau modificările propuse statutului școlii pentru integrarea elevilor transgender. Cross a spus că nu va folosi niciodată prenumele folosite de studenții transgender.

Consiliile școlare din întreaga țară și-au revizuit politicile, pentru a include mai mulți elevi transgender, în conformitate cu o nouă lege a statului. Sistemul școlar a spus că l-a suspendat pe profesorul de sport, deoarece comentariile sale au provocat o perturbare a activității școlii. Judecătorul instanței inferioare și mai apoi Curtea Supremă au convenit asupra faptului că nu se justifică suspendarea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

27 comentarii

 1. Bine ca mai exista macar judecatori normali la cap, ca restul societatii este deja indoctrinata cu ideea ca orice abuz al curcubeilor este de fapt un drept.

  • Mare atentie! Judecatorul nu s-a pronuntat asupra refuzului efectiv al profesorului de a se adresa transgenderilor cu pronumele alese de ei, ci asupra a altceva!

   Daca trebuia sa se pronunte asupra unei situatii in care profesorul chiar refuza sa i se adreseze unei transgender dupa voie, atunci sentinta era probabil alta.

 2. Hai ca se poate…. Vedeti aici de la minutul 1:31
  https://youtu.be/QtuqmThPE5c

 3. Ca naomi se zvârcolește in rochie din cauza acestei nedreptati întreptat către bulangii.

  • Nu este normal ca homosexualitatea să le fie permisă elevilor minori.
   Grav este că autoritățiile au impus legi în acest
   sens.
   Acestor persoane cu deviații psihologice nu
   trebuie chipurile să fie integrați.
   Toleranța noastră asupra lor trebuie redusă
   la neimplicarea în viața privată a indiviziilor,
   nicidecum să reglementăm juridic anormalul.

 4. Realizati ce putere i se da unui elev care vrea sa-si hartuiasca profesorul? Isi inventeaza un gen la misto si-i cere profesorului sa-l foloseasca de fiecare data cand i se adreseaza. Daca as fi profesor intr-un asemenea cadru legal mi-as da demisia instantaneu si as lucra exclusiv in institutii private sau m-as reorienta. Lasa-i pe parintii care sustin aberatiile astea sa-si educe singuri copiii. Sa le spuna ca exista sute de genuri si baietii cu penis pot sa se identificve cu un gen al personajelor din Harry Potter.

  Nebunia asta cu genurile e o arma psihologica ”geniala” pentru initierea unor razboaie psihologice in societatea democratiilor occidentale care in numele incluziunii cu orice pret dau semne ca nu mai reusesc sa discearna adevarul de fantezie sau maladie.

  CUI BONO?!

 5. Bravo lui! Asa si mie mi se pare ca sunt brad pitt, daca nu imi zice nimeni asa… Sa ne tot facem ca e ce nu e… sa ii strige acasa asa, familia lor.. asta pot sa ceara, da

 6. te poti simti ‘transvaccinated’?
  beneficiezi de drepturi egale cu cei vaccinati?

 7. in unele scoli din america , copiii din scoala primara sunt indemnati de catre profesori sa fie alternativ , o saptamana fetite , o saptamana baieti . trebuie sa adresezi lor cu he or she in functie de ce se considera copilul in acea saptamana

  sunt incurajati de asemenea sa i parasca pe oarintii care le incalca acest drept..

  caz concret povestit de parinti romani ce au emigrat in sua

 8. Ma bucur sa vad niste oameni normali la cap

 9. Buna ziua, e pronume, e vorba despre pronume – she, he… si nu despre prenumele anumitor persoane.

  • Prenume, nu pronume

  • G4media sta rău și la tradus…pt ei ce mi-e prenumele, ce mi-e pronumele…Carmen Dan al presei…e vorba despre she și he…acum fiecare le zice cum a „învățat”…

 10. A country defeated by stupidity.

 11. Nu pedepsești oamenii normali, pedepsești demenții cu alfabetul.

 12. Cinste judecatorilor normali la cap si cinste profesorilor care nu renunta la principiile lor!

 13. Perfect ! Bravo Curtea Supremă,bravo normalități!!!

 14. Fi-le-ar genu al dreaq, băieței fără ouă, fetițe cu măciucă și alte scârboșenii…
  Chiar așa de tâmpiți sunt oamenii încât au ajuns la cheremul unor perverși?
  Treziți-va mai, că dacă o tine așa, în curând cei normali vor fi prigoniți !

 15. Dacă au ajuns sa dea lege, degeaba se zbat oamenii normali sa se poarte oral. Pestele de la cap se impute.

 16. Că să fi un om liber,trebuie ai demnitate,iar acest om le are și pe una și pe alta,uneori libertatea costă.

 17. Profesorul a invocat liberatea de exprimare religioasa, care nu ii permite profesorului sa recunoasca o modificare de gen, scoala si poate elevii respectivi au invcat o lege seculara, a statului. Despre asta este vorba. S-a dat castig de cauza exprimarii religioase.

 18. In ritmul ăsta, peste 20 de ani o să fie acceptată și zoofilia. …….

 19. Transfobia din comentariile articolului astuia ma dezgusta si sincer mi-aș dori sa va pese asa mult de educatia si deschiderea voastra cat va pasa de ce fac alți oameni cu viata lor. Nu va afectează pe voi cu nimic, stop interfering in other people’s life, no one cares you’re a hater🤦

  • Sunt doar plictisiti de lipsa de acasa, se manifesta pe unde pot. De regula sunt inofensivi, dar sunt mai predispusi sa se implice politic, de’aia ii auzim asa des.

   They come and they go.

  • Faceți o mare confuzie!
   Una este viața personală și alta este implicarea
   statului în a reglementa anormalul.
   Dacă mâine drogații își fac asociație și cer
   oprirea discriminării împotriva lor, fiindcă
   ei nu au nici o dependență, ce facem?
   Impunem o lege care le ascunde boala?