G4Media.ro

„Un mod de gândire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste” – reacţia PNL…

„Un mod de gândire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste” – reacţia PNL la proiectul prin care Guvernul îi dă şefului PSD puterea de a decide dezvoltarea României pe 22 de ani

PNL „a luat act cu stupoare de intenția Guvernului Dăncilă – Dragnea de a adopta un proiect de lege care își propune, nici mai mult nici mai puțin, decât să reglementeze cine stabilește viitorul României în următorii 22 de ani”, arată un comunicat al partidului. Liberalii se referă la proiectul de lege prezentat în exclusivitate de G4Media.ro vineri, proiect  care îi dă preşedintelui Camerei Deputaţilor, post ocupat acum de Liviu Dragnea, puteri depline pentru a decide soarta României până în 2040.

Proiectul, care stipulează elaborarea unui document numit “Strategia 2040”, prevede că o comisie condusă de şeful Camerei Deputaţilor va elabora o strategie pentru viitorii 22 de ani, iar toate viitoarele guverne ale României vor fi obligate să includă în programele lor de guvernare principalele obiective strategice prevăzute în Strategia “România 2040”. Mai mult, toate guvernele viitoare vor fi obligate să preia în bugetele anuale prevederile Strategiei “România 2040”.

PNL mai spune că „cel care ar urma să conducă forul menit să stabilească încotro se îndreaptă România este nimeni altul decât condamnatul Liviu Dragnea, în calitate de președinte al Camerei Deputaților”.

„Acest proiect de lege trădează un mod de gândire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste ale unor oameni care n-au reușit nici până acum să asimileze în mod real valorile democrației. Practic, cetățenii nu vor mai avea niciun cuvânt de spus, în alegeri, în privința direcției pe care o urmează România, întrucât tot ceea ce va stabili „Comitetul lui Dragnea” devine obligatoriu pentru orice guvernare va veni ulterior”, mai arată liberalii.

Citeşte aici dezvăluirea G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. asa cum comunistii dau legea asta,asa si cei care vin dupa pot da o lege sa abroge mizeria asta.
  astfel ca daca o lege te obliga poti da una care sa abroge obligarea.
  curat democratic

 2. Nene Orban,
  voi liberalii (PNL) ar trebui sa faceti un singur lucru onorabil : SA VA AUTODESFIINTATI !
  Sunteti de rasul curcilor. Cine dracu va mai crede ???!!!! dupa ce ati facut in cei 28 ani, culminand cu USL_ul?????!!!!!!
  La LADA ISTORIEI ! sa va fie rusine !

 3. In ce calitate sip e ce baza isi aroga Dragnea dreptul sa decida soarta Romaniei pe urmatorii 22 de ani ? Daca ne uitam la rezultatele – mai mult decat catastrofale – al „multelor” si „stupidelor” programe zise „de guvernare” initiate de Dragnea impreuna cu un penal in faza de judecare-condamnare pentru furt, inselaciune, luare de mita si ascundere „obiectului jafurilor” – zisul Valcov de Slatina – atunci „individul” ar merita – in cel mai bun caz UN SUT „pe undeva….” Dar nulitatea – deja condamnata pentru furt (voturi) isi vede de ticalosii si merge inainte – ducand Romania in situatii grave – care pot compromite viitorul tarii > Si noi toleram – ba toata haita de banditi de partid pun umarul la demolarea tarii !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.