G4Media.ro

Un mire și-a împușcat soția, soacra și cumnata în timpul unei nunți…

Sursa foto: Pixabay

Un mire și-a împușcat soția, soacra și cumnata în timpul unei nunți în Thailanda

Un para-atlet thailandez și fost soldat și-a împușcat mireasa și alte trei persoane înainte de a se sinucide în ziua nunții sale, a declarat poliția pentru BBC.

Chaturong Suksuk, în vârstă de 29 de ani, și Kanchana Pachunthuek, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit sâmbătă în nord-estul Thailandei.

Potrivit rapoartelor, el a părăsit brusc petrecerea de nuntă și s-a întors cu o armă, împușcându-și soția, mama acesteia, în vârstă de 62 de ani, și sora acesteia, în vârstă de 38 de ani.

Gloanțe rătăcite au lovit doi invitați, care au fost duși la spital. Unul dintre ei a murit.

Poliția a declarat pentru BBC că Chaturong „era destul de intoxicat în acel moment”, dar motivul rămâne neclar. El cumpărase arma și muniția în mod legal anul trecut, au adăugat ei.

Presa thailandeză, citând ceea ce invitații de la petrecere au declarat poliției, a declarat că cei doi soți s-au certat în timpul petrecerii. De asemenea, a relatat că Chaturong se simțea nesigur pe diferența de vârstă dintre el și Kanchana.

Dar poliția a declarat că acestea sunt încă speculații, adăugând că a strâns probe și că se așteaptă să rezolve cazul „în curând”.

Chaturong și Kanchana au trăit împreună timp de trei ani înainte de a se căsători, potrivit presei thailandeze.

Chaturong obținuse o medalie de argint la înot la Jocurile Asean Para din Indonezia de anul trecut. De asemenea, se credea că se află pe lista sportivilor care participă la Jocurile Mondiale ale Sporturilor pentru Persoane cu Abilități din Thailanda de luna viitoare.

El și-a pierdut piciorul drept în timp ce se afla la datorie în cadrul forțelor paramilitare de infanterie ușoară, care patrulează la granițele Thailandei.

Deși împușcăturile în masă sunt rare, deținerea de arme de foc este frecventă în Thailanda.

Luna trecută, trei persoane au fost ucise într-un schimb de focuri de armă într-un mall de lux din Bangkok. Iar în octombrie anul trecut, un fost polițist a ucis 37 de copii într-un atac cu armă și cuțit la o grădiniță din nord-estul Thailandei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...