G4Media.ro

Un concurs TV dedicat fanilor ”Harry Potter” va fi lansat cu ocazia…

Un concurs TV dedicat fanilor ”Harry Potter” va fi lansat cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a primului film din această franciză

Fanii „Harry Potter” vor putea să îşi testeze cunoştinţele despre cărţile şi filmele acestei francize în cadrul unui nou concurs televizat, ce va fi lansat de WarnerMedia în a doua jumătate a acestui an pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la lansarea primului film din această serie cinematografică de mare succes, care a prezentat aventurile unui băiat vrăjitor, informează Reuters, citată de Agerpres

WarnerMedia a anunţat miercuri că a deschis etapa de selecţie pentru fanii care doresc să participe la acest concurs TV, care va avea o durată de o oră şi va conţine patru runde.

Noul concurs TV va face parte dintr-o retrospectivă specială întinsă pe durata a cinci nopţi, care va include apariţii ale unor invitaţi surpriză, dar şi o componentă de „jocuri” interactive, la care, potrivit WarnerMedia, fanii francizei „Harry Potter” vor putea să participe purtând în locuinţele lor costume inspirate din universul acestei serii literare şi cinematografice.
Retrospectiva specială va fi difuzată de HBO Max, Cartoon Network şi TBS în ultima parte a acestui an.

„Harry Potter and the Sorcerer’s Stone”, primul film adaptat din cărţile publicate de scriitoarea J. K. Rowling, a fost lansat pe marile ecrane în noiembrie 2001. Cele opt filme din seria „Harry Potter” alcătuiesc una dintre cele mai profitabile francize cinematografice din lume, obţinând încasări cumulate de peste 7,7 miliarde de dolari în box-office-ul mondial.

Sursa foto: Harry Potter / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter