G4Media.ro

Un belgian al cărui organism produce singur alcool a fost achitat pentru…

sursa foto: Pexels

Un belgian al cărui organism produce singur alcool a fost achitat pentru conducere sub influența alcoolului

Un belgian a fost achitat de acuzația de conducere sub influența alcoolului pentru că suferă de sindromul de auto-brewery (ABS), o afecțiune extrem de rară prin care organismul produce alcool, a declarat avocatul său, citat de The Guardian.

Anse Ghesquiere a declarat luni că, într-o „altă coincidență nefericită”, clientul său a lucrat la o fabrică de bere, dar trei medici care l-au examinat independent au confirmat că avea ABS.

Presa belgiană a precizat că, în verdict, judecătorul a subliniat că acuzatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit conform obiceiurilor judiciare locale, nu a prezentat simptome de intoxicație.

Tribunalul de poliție din Bruges, care l-a achitat pe bărbat, nu a răspuns imediat la un e-mail prin care a fost solicitat un comentariu.

Lisa Florin, biolog clinician la spitalul belgian AZ Sint-Lucas, a declarat că persoanele cu ABS produc același tip de alcool ca și cel din băuturile alcoolice, dar că, în general, simt mai puțin efectele acestuia.

Oamenii nu se nasc cu ABS, ci o pot dezvolta atunci când au deja o altă afecțiune legată de intestin. Pacienții pot prezenta simptome compatibile cu intoxicația cu alcool, cum ar fi dificultăți de vorbire, poticneli, pierderea funcțiilor motorii, amețeli și eructații.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Sa ai propria fabricuta de bericica în tine, asta da conditie 🙂